Tarım İlaçlarına Göz Göre Göre Böyle Maruz Kalıyoruz
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21619 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 981 kez
Re: Tarım İlaçlarına Göz Göre Göre Böyle Maruz Kalıyoruz
Buna dur diyen olmadığı sürece gıdada aşırı tarım ilacı ve zararlı katkı maddeleri insan sağlığına zarar vermeye devam edecektir. Enerji içeceği mesela çeşitli gıda boyaları içeriyor ve bunlar dehb dedikleri dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu rahatsızlığını bazı insanlarda tetikleyebiliyor. Umarım bu gıda terörünü yapanlara çeşitli kurallar ve caydırıcı cezalar gelir de onlara bu şekilde belli bir ölçüde dur denilebilir.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10635 kez
Yediğimizi hiçbirşey doğal değil artık. Ben valla eski tadları eskide olan birçok şeyi özlüyorum. Sebzesinden meyvesine yemeklerine kadar.
İnsanoğlu mahvetti çünkü herşeyi.
İnsanoğlu mahvetti çünkü herşeyi.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 981 kez
İnsanlarda bu hırs olduğu sürece daha çok şeyi mahvedecekler ki bunlar sadece ileride olacakların demosu diye hissediyorum. Hissettiklerimde bu güne kadar pek yanılmadım ki genelde olacak dediklerim (fikrimi söylediğim bazı insanlar olur çoğunlukla sırf muhalefet etmek için tam tersini yaparlar sonra da sen bilmiyorsun bu işi derler) çoğunlukla tutar.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10635 kez
Para hırsından ölüyo millet. Herkes deli gibi arsa alıyor. Sonra onu al sat yapıyor. Buralardan çok fazla para kırıyorlar sanırım.
Tarım hayvancılık çokta iyi değil artık. Ege tarımıyla hayvancılığıylada meşhurdu. Ama bitme noktasına yaklaştı.
Millet para kazanalımda nasıl kaanırsak kazanalım kafasında.
Tarım hayvancılık çokta iyi değil artık. Ege tarımıyla hayvancılığıylada meşhurdu. Ama bitme noktasına yaklaştı.
Millet para kazanalımda nasıl kaanırsak kazanalım kafasında.