Yabancı Bir Forum'un Yönetimi Eşekten Düşürmüşse Çevirdim...(Eski günlere dönüş)

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2519 kez

Yabancı Bir Forum'un Yönetimi Eşekten Düşürmüşse Çevirdim...(Eski günlere dönüş)

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhaba

Önce e-posta mesajını vereyim (gönderdiğim)
Do not Use Chatbots Experiment with chatbots like ChatGPT for your own risk, not somebody else's. Do not put your question or someone else's question in a chatbot and then copy and paste the chatbot's response as reply in any topic on this forum. This forum exists for users to help other users. Not to document or discuss

You must have included this forum rule to avoid taking responsibility as the forum administration. Weren't you users who believed in the philosophy of freedom? Using artificial intelligence, especially this technological tool to solve problems, isn't that a form of freedom?

I have been a PC user for ten to twelve years, using GNU/Linux and GNU/Unix (IBM System V), and for 25-30 years, I have used Windows OS (Win98/WinXP/Vista/7/8.1/10/11). Even before artificial intelligence, I used to research problems and write solutions in forums, and I still do...

Solving problems with artificial intelligence has become almost child's play for me.

And you are depriving me of the freedom to communicate with people and solve problems in your own forum...

What is the reason for this?

Is it risk?

Or...

Is it because I am not Turkish or Muslim?

Or do you not consider the Republic of Turkey and its citizens as worthy individuals?

Or do you see us as second-class or third-class people...?

After this message, it would be a surprise if my ban is lifted.

If you want to follow the writings of a user like me... (look at the quality of the PC user you missed or expelled) you can check the forum links below.

index.php
https://www.yazilimadasi.com/index.php
https://forum.debian.org.tr/index.php

In these forums, my name is TRWE_2012.

I wish you a good day... May God protect you all.

Sincerely...
Türkçesi :
Do not Use Chatbots

Experiment with chatbots like ChatGPT for your own risk, not somebody else's. Do not put your question or someone else's question in a chatbot and then copy and paste the chatbot's response as reply in any topic on this forum. This forum exists for users to help other users. Not to document or discuss

Bu forum maddesini, forum yönetimi olarak üzerinize sorumluluk almamak için koymuş olmalısınız.Hani siz/sizler özgürlük felsefesine inan pc kullanıcılarıydınız.Yapay zeka kullanmak, hem de bu teknolojik aracı, sorun çözmek için kullanmak, bu özgürlük değil midir.

Ben on-on iki senedir GNU/Linux ve GNU/Unix(IBM System V) , 25-30 senedir WindowsOS (Win98/WinXP/Vista/7/8.1/10/11) sistemleri kullanan bir pc kullanıcıyım.Yapay zeka olmadan önce'de sorunları araştırır ve çözümlerini forumlarda yazardım/yazıyorum da...

Yapay zeka ile sorun çözme benim için adeta çocuk oyuncağı haline geldi.

Ve siz, beni kendi forumunuzda insanlarla iletişim kurma ve sorunu çözme özgürlüğünde alıkoyuyorsunuz...

Nedeni ne?

Risk mi?

yada...

Türk ve Müslüman olmam mı?

veya

Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve yurtdaşlarını adamdan saymıyor musun?

Yoksa bizler, sizlere göre 2.sınıf veya 3.sınıf düşük baya insanlar mıyız...?

Bu mesaj'dan sonra yasağımın kaldırılması bana ancak süpriz olur.

Eğer benim gibi bir kullanıcının yazılarını takip etmek isterseniz...(kaçırdığınız yada kovduğunuz pc kullanıcısının niteliğine bakın) aşağıdaki forum bağlantılarına bakabilirsiniz.

index.php
https://www.yazilimadasi.com/index.php
https://forum.debian.org.tr/index.php

Bu forumlarda ismim TRWE_2012

İyi günler dilerim...Allah sizleri korusun

Saygılarımla
Döndük eski günlere....!!! (Kavgalı günler...!!!)
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Re: Yabancı Bir Forum'un Yönetimi Eşekten Düşürmüşse Çevirdim...(Eski günlere dönüş)

Eğitimli (Öğrenen ve kendini eğiten) GPT-4o'ın bu e-posta mesajını analiz etmesi :

Analiz:
Bu metin, bir forum yöneticisine veya topluluğuna hitaben yazılmış bir itiraz mesajı niteliğinde. Yazar, chatbot kullanımına karşı forumda getirilen yasağa tepki gösteriyor. Ana noktalar şunlar:

Özgürlük Eleştirisi:
Forumun "özgürlükçü" olması gerektiğini düşünüyor ve yapay zeka kullanımının bir özgürlük biçimi olduğunu savunuyor.
Forumun neden chatbot kullanımını yasakladığını sorguluyor ve bunun özgürlük karşıtı olduğunu düşünüyor.

Bilgisayar Deneyimi Vurgusu:
Yazar, uzun yıllardır bilgisayar ve işletim sistemleri ile uğraştığını, yapay zekayı da bu süreçte bir araç olarak kullandığını belirtiyor.
Forumlardaki bilgi paylaşımına katkıda bulunduğunu ve chatbot kullanımının sorun çözmede yardımcı olduğunu ifade ediyor.

Ayrımcılık İddiası:
Forumun chatbot kullanımını yasaklama sebebinin kendisinin "Türk veya Müslüman olması" ile ilgili olup olmadığını sorguluyor.
Türkiye ve vatandaşlarının forum yönetimi tarafından değersiz görülüp görülmediğini soruyor.
"İkinci sınıf veya üçüncü sınıf insan olarak mı görülüyoruz?" şeklinde sert bir soru yöneltiyor.

Foruma Geri Alınma Beklentisi:
Bu mesajdan sonra yasağının kaldırılmayacağını düşünüyor.
Yöneticilere, "benim gibi bir kullanıcıyı kaybettiğinizin farkında mısınız?" şeklinde dolaylı bir eleştiri yöneltiyor.

Alternatif Forumlar:
Kendisini destekleyenlerin, yazılarını takip etmek isteyenlerin diğer forumlara (forum.sordum.net,yazilimadasi.com ve debian.org.tr) bakabileceğini belirtiyor.
Bu forumlarda TRWE_2012 kullanıcı adıyla yer aldığını bildiriyor.

Kapanış:
Saygılı bir dille kapanış yapıyor: "Hayırlı günler dilerim... Allah hepinizin yardımcısı olsun."

Sonuç:

Bu mesaj duygusal ve eleştirel bir ton içeriyor. Yazar, chatbot kullanımının yasaklanmasını özgürlük karşıtı olarak görüyor ve bunu forum yönetimine karşı bir haksızlık olarak değerlendiriyor. Ayrımcılık iddiaları ile yasak kararını kişisel bir sebeple mi aldıklarını sorguluyor.

Genel olarak, mesaj bir haksızlık hissi ve adalet talebi içeriyor. Ancak, doğrudan bir hakaret veya ağır suçlama yok; daha çok bir serzeniş ve tepki var.
NOT:

Forum'u merak edenler :

Kod: Tümünü seç

https://forums.linuxmint.com/
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3927 kez

Re: Yabancı Bir Forum'un Yönetimi Eşekten Düşürmüşse Çevirdim...(Eski günlere dönüş)

Mesaj gönderen root@localhost »

Bu linux mont yönetimi tam moloz. Yıllar önce Tr sayfaları kapandığında ben domain ücretini karşılayarak linuxmint. com. Tr Türkiye destek forum ve web sayfasını açmak istedim bana kırk bahane uretmislerdi.

Önceden sabayon. org .tr linux dağıtımı Türkiye destek forumuna sahip olduğumu da iletmistim.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10123 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Kavga dövüş severim. :)
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

burak35 yazdı: 17 Şub 2025, 11:47 Kavga dövüş severim. :)
Aynen....Demek senle çok bar kavgalarına karışırdık...(burak tut şunu kaçıyor yandan yandan...!!!,yada sağ'daki ayı benim, sol'daki yerden bitme cüce senin gibi...!!!)
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10123 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Benimkisi şaka tabi. Her zaman uzak durmak lazım o tarz şeylerden. Ama lise üniversite zamanları biraz vukuatlıydım tabi. :)