Veresiye Cari Hesap Programı çalışmıyor
Veresiye Cari Hesap Programı çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar, "Terkon Veresiye 5.4 Cari Hesap Programı EXABilişim" programı düne kadar Windows 11 24H2'de çalışıyordu, dün güncelleme geldikten sonra çalışmamaya başladı, bugün son gelen tüm güncellemeleri kaldırdım buna rağmen program hala çalışmıyor, programın klasörünü windows 10'a taşıdım windows 10'da program sorunsuz şekilde çalışıyor, ne yapmalıyım bir çaresini bilen var mı? internetten araştırdım hiçbirşey bulamadım, yardımlarınız için çok teşekkürler, iyi günler dilerim.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: Veresiye Cari Hesap Programı çalışmıyor
programı yükler misiniz bir kontrol edeyim. Firma ile iletişime geçin...
Genellikle windows güncellemeleri tüm programlar için baş belası.Windowsu güncellemeyin gerekirse internet dahi kullanmayın o bilgisayarda...
Windows güncellemelerini geri almayı deneyin.Silin yeni güncellemleri
Olmazsa sistem geri yükleme yapın ve haftalık yedekle çalışmanızı öneririm.
Hardiskin aynısından bir tane daha alıp yedekleme hardiskinizi klonlama yapınız.
Genellikle windows güncellemeleri tüm programlar için baş belası.Windowsu güncellemeyin gerekirse internet dahi kullanmayın o bilgisayarda...
Windows güncellemelerini geri almayı deneyin.Silin yeni güncellemleri
Olmazsa sistem geri yükleme yapın ve haftalık yedekle çalışmanızı öneririm.
Hardiskin aynısından bir tane daha alıp yedekleme hardiskinizi klonlama yapınız.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2514 kez
Uyumluluk ayarlarını denedin mi?perahi yazdı: 29 Oca 2025, 14:06 Merhaba arkadaşlar, "Terkon Veresiye 5.4 Cari Hesap Programı EXABilişim" programı düne kadar Windows 11 24H2'de çalışıyordu, dün güncelleme geldikten sonra çalışmamaya başladı, bugün son gelen tüm güncellemeleri kaldırdım buna rağmen program hala çalışmıyor, programın klasörünü windows 10'a taşıdım windows 10'da program sorunsuz şekilde çalışıyor, ne yapmalıyım bir çaresini bilen var mı? internetten araştırdım hiçbirşey bulamadım, yardımlarınız için çok teşekkürler, iyi günler dilerim.
yada
Güncellemeleri kaldırmanın ardından, şöyle sistem temizliği (derinlemesine = Windows Kayıt Defter Temizliği) yap.Sonra dediğin yazılım tekrar uyumluluk ayarı Windows10 olacak şekilde çalıştırmayı dene....
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Sırasıyla deneme yapın. En son yüklenen güncellemeler hangisiyse topluca yada tek tek kaldırın. En son yüklenen başka programlar varsa kaldırın.
Dism sfc tamiri yapın. Uyumluluk modunu deneyin. Bunlarda işe yaramazsa ya sıfırlama yapın yada işletim sistemi sürümü değiştirin.
Sorun sizde değil. Sorun windowsta microsoftta ve hintlilerde. Yine sorunlu sıkıntılı ve kontrol edilmemiş güncellemeler yayınladılar.
Ve ondan dolayıda kullandığınız program bozuldu. İşte ben bu yüzden diyorum Updateleri kalıcı olarak kapatın diye. Umarım çözersiniz. İyi günler.
Dism sfc tamiri yapın. Uyumluluk modunu deneyin. Bunlarda işe yaramazsa ya sıfırlama yapın yada işletim sistemi sürümü değiştirin.
Sorun sizde değil. Sorun windowsta microsoftta ve hintlilerde. Yine sorunlu sıkıntılı ve kontrol edilmemiş güncellemeler yayınladılar.
Ve ondan dolayıda kullandığınız program bozuldu. İşte ben bu yüzden diyorum Updateleri kalıcı olarak kapatın diye. Umarım çözersiniz. İyi günler.
Hocalarım tekrardan merhabalar, şuan kaldırılabilen tüm güncellemeleri kaldırdım fakat durum hala aynı, Windows 11 ayarlar sekmesindeki geri dön kısmı malesef bende gözükmüyor windows.old var mı diye kontrol ettim oda yok malesef, geri yükleme noktası var mı diye baktım oda en son bugün sabahı gösteriyordu 20GB yer ayırmama rağmen tümünü silip en son bu sabahı bırakmış aptal Windows işin sıkıntı tarafı şu bu bilgisayarda daha bir ton böyle program var, ve yaklaşık 4TB veri var o yüzden format atmam mümkün değil, C diskinde 50GB boş yer var D diskinde 10GB boş yer var, bir şekilde 24H2'den 23H2'ye downgrade yapmam yada bu programı çalıştırmam lazım, ikisinide yapamadım diyelim mecburen virtualbox kurup onun üzerinde çalıştırıcam, Windows Sandbox, Sandboxie Plus gibi uygulamalarla bile denedim yine sonuç alamadım, kendi kişisel bilgisayarlarımın hepsinde windows 10 yüklü ve defender + update komple kapalı fakat bu cihaz kurumsal iş amaçlı bir cihaz olduğu için o tür kurcalamalar yapamıyorum, direk cihaz yaptırtmıyor zaten, cihazda Windows 11'in iş istasyonu versiyonu var gerisini siz düşünün :D
evde oyun bilgisayarım dışında arch linux + macos kullandığım için 5 yıldır kişisel hayatımda kanser olmuyorum fakat iş hayatındaki tüm cihazlarda windows olduğu için her güncellemeyle kanser olmamak elde değil ;D
hocam bunuda denedim malesef yine olmadı, ve program windows 8 windows95 arası uyumluluk gösteriyor başkada birşey yok ;DTRWE_2012 yazdı: 29 Oca 2025, 15:25Uyumluluk ayarlarını denedin mi?perahi yazdı: 29 Oca 2025, 14:06 Merhaba arkadaşlar, "Terkon Veresiye 5.4 Cari Hesap Programı EXABilişim" programı düne kadar Windows 11 24H2'de çalışıyordu, dün güncelleme geldikten sonra çalışmamaya başladı, bugün son gelen tüm güncellemeleri kaldırdım buna rağmen program hala çalışmıyor, programın klasörünü windows 10'a taşıdım windows 10'da program sorunsuz şekilde çalışıyor, ne yapmalıyım bir çaresini bilen var mı? internetten araştırdım hiçbirşey bulamadım, yardımlarınız için çok teşekkürler, iyi günler dilerim.
yada
Güncellemeleri kaldırmanın ardından, şöyle sistem temizliği (derinlemesine = Windows Kayıt Defter Temizliği) yap.Sonra dediğin yazılım tekrar uyumluluk ayarı Windows10 olacak şekilde çalıştırmayı dene....
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2514 kez
O zaman, VirtualBox kur Windows11'e...
VirtualBox içinde sanal Windows 7 kur, söz konusu yazılım öyle kullan.(aklıma başka birşey gelmiyor)
VirtualBox içinde sanal Windows 7 kur, söz konusu yazılım öyle kullan.(aklıma başka birşey gelmiyor)
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Başka bi cihaz varsa programı ona kurup onda işlem yapmayı deneyin. Virtulaboxtada işinizi yapıp halledebilirsiniz.
Aklıma çok fazla öneri gelmedi malesef. İş amaçlı bilgisayarlarda kısıtlamalar biraz fazla oluyor tabi. :/
Aklıma çok fazla öneri gelmedi malesef. İş amaçlı bilgisayarlarda kısıtlamalar biraz fazla oluyor tabi. :/
hocalarım selamlar, uuudump ile 23H2 isosu indirdim, iso'yu 7-zip ile klasöre çıkardım, bu şekilde dosyalarımı koru diyerek 23H2'ye geri döndüm, dosyalarımın hepsini korudu fakat programlarımın hepsi gitti, bu ihtimali önceden göze aldığım için işlemlere başlamadan önce regedit ile tüm registrylerimi yedekledim + sergei strelec ile Users klasörünü ve tüm alt klasörlerini + Program Files 64 + 86 bölümlerini harici usb hdd'ye yedekledim, içlerinde ıvır zıvırlı çalışmayan 3 program vardı bahsettiğim program dışında baktım hepsi şuan sorunsuz çalışıyor, diğer programlarıda manuel kurucam yapcak birşey yok, windows update blocker ve windows defender blockerlede bu iki çöpü devre dışı bıraktım, windows 10'a tekrar geçme fırsatım olana kadar beni idare edicektir, yardımlarınız için teşekkürler, iyi günler dilerim.