Wub güncellemeleri kapatıyorda, Neden wub kullanmak istemiyorsunuz onu anlamadım? Wub kadar etkili bir update blocker varmı?
Ben görmedimde. Wub etkili olmasa zaten wub kullanın demezdim. Diğer yazılımlara göre çok daha etkili wub.
Hem update servislerini engelliyor. Hem update görevlerini engelliyor. Hem updatele ilgili işlemleri engelliyor.
Hemde registrye ilgili kayıtları ekliyor. Bu sayede update sorununu kesin ve kalıcı olarak çözüyor zaten wub.
Sürücü güncellemesi size lazım değilki zaten? Sizin bilgisayarınız yeni değilmi? Geçen sene almadınızmı? Gerek yok ki driver update ?
Güncelleme update açık bıraktığınız sürece sorun sıkıntı yaşayacaksınız. Çünkü Win 7 8 yada 8.1 gibi seçimli bir update sistemi yok 10 ve 11 de.
Yani böyle. Görüyorsunuz 10 dan önce 8.1 de update sistemi böyleydi. Bu sayede kullanıcı isterse update yükler, İstemezse yükelemzdi.
İşte en büyük sorun bu. Buradaki kullanıcı hakimiyetini kaldırdılar. Sonrada olanlar oldu. Bakın şu ekrana. Ne kadarda güzel.
İşte update kısmı böyle olmalı. Kullanıcı isterse istediği güncellemeyi seçip indirip kurmalı. İstemezse kurmamalı. Bu seçim hakkı olmalı kullanıcının.