Tarayıcımızdaki Adblocker Reklam Engelleyebiliyor Mu?
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3930 kez
Re: Tarayıcımızdaki Adblocker Reklam Engelleyebiliyor Mu?
Reklam kanunu olmalı. Reklam reklam olarak tadında yayınlanmalı. İçerikten fazla reklama bende karşıyım. Web sitelerine de müdahale gelmeli. Reklam çözünürlüğü ve boyutunun kontrolü gerekli. Sizleri de anlıyorum. Umarım çözülür bu işler.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Adamın kafası zehir gibi...!!! Keşke T.C.Devletini böyle akıllı insanlar yönetse güzel olurdu....!!!root@localhost yazdı: 21 Oca 2025, 11:26 Reklam kanunu olmalı. Reklam reklam olarak tadında yayınlanmalı. İçerikten fazla reklama bende karşıyım. Web sitelerine de müdahale gelmeli. Reklam çözünürlüğü ve boyutunun kontrolü gerekli. Sizleri de anlıyorum. Umarım çözülür bu işler.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Türkiyedeki birçok sitenin denetlenmesi lazım. Özellikle krek içerik artık olmamalı. Halbuki windowsu etkinleştirmek bile bedava artık.
Hwid sağolsun. 1 kere çalıştırıyorsun. Anakartın uefi ise oem lisans aldın. Bitti gitti. O kadar. E zamanında hepimiz windowslu pc almadık mı?
Benim aldığım laptop normalde 1500 dü. Ben işletim sistemli aldım 1700 e çıktı fiyatı. Daha sonra yanına çanta ve mouseda aldım.
Taksit vade farkı derken 1500 olan laptop bana 2000 e geldi? Bu ne demek oluyor? Yani içindeki Windows 7 yede para ödedim.
Pişmanmıyım? Asla değilim. Helali hoş olsun windows ye o aradaki fiyat farkı. Ha buarada benim laptopun parasınıda ben ödemedim.
Yıllarca bana eziyet eden sözlü fiziksel zihinsel psikolojik ve mental yani her açıdan bana eziyet eden zarar veren ebeveynim olacak herif ödedi.
Ama unutmasın. Öteki tarafta eninde sonunda hesaplaşacaz. Yemin billah olsun 2 elim 2 yakasında. Bana yapılanları asla unutmadım.
Kim hakkımı yediyse canı yansın ve yanacakta. Zaten şuan ölüm döşeğinde az kaldı. Ha gayret.
Yüce rabbimin ilahi adaleti eninde sonunda tecelli edecek. Yıllarca kan kusturdu bize.
Hwid sağolsun. 1 kere çalıştırıyorsun. Anakartın uefi ise oem lisans aldın. Bitti gitti. O kadar. E zamanında hepimiz windowslu pc almadık mı?
Benim aldığım laptop normalde 1500 dü. Ben işletim sistemli aldım 1700 e çıktı fiyatı. Daha sonra yanına çanta ve mouseda aldım.
Taksit vade farkı derken 1500 olan laptop bana 2000 e geldi? Bu ne demek oluyor? Yani içindeki Windows 7 yede para ödedim.
Pişmanmıyım? Asla değilim. Helali hoş olsun windows ye o aradaki fiyat farkı. Ha buarada benim laptopun parasınıda ben ödemedim.
Yıllarca bana eziyet eden sözlü fiziksel zihinsel psikolojik ve mental yani her açıdan bana eziyet eden zarar veren ebeveynim olacak herif ödedi.
Ama unutmasın. Öteki tarafta eninde sonunda hesaplaşacaz. Yemin billah olsun 2 elim 2 yakasında. Bana yapılanları asla unutmadım.
Kim hakkımı yediyse canı yansın ve yanacakta. Zaten şuan ölüm döşeğinde az kaldı. Ha gayret.
Yüce rabbimin ilahi adaleti eninde sonunda tecelli edecek. Yıllarca kan kusturdu bize.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Sen ne diyorsun....!!!burak35 yazdı: 21 Oca 2025, 17:17 Türkiyedeki birçok sitenin denetlenmesi lazım. Özellikle krek içerik artık olmamalı. Halbuki windowsu etkinleştirmek bile bedava artık.
Türkiye, kekler,kürekler cenneti bir ülke....
- burak35
- Zettabyte3

Bence hiçbiri olmamalı. İnsanlara zarar veriyo krekçiler. Krekmi kalmış hem Allah aşkına ya. Sene olmuş 2025. Herşeyin freesi var artık.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Valla öyle diyorsun ama bir de alışkanlık var...Korsanlık = alışkanlık....burak35 yazdı: 22 Oca 2025, 12:47 Bence hiçbiri olmamalı. İnsanlara zarar veriyo krekçiler. Krekmi kalmış hem Allah aşkına ya. Sene olmuş 2025. Herşeyin freesi var artık.
- burak35
- Zettabyte3

Bende alışkanlık falan yok valla. Kullanmıyorum işimde olmaz. Laptopu yeni aldığım zamanlar bi arkadaş düzenledi ayarladı.
Sağolsun kendince birşeyler yapmaya çalışmıştı. Bende bilerek uğraşmak istemedim. Dedim sen yapıver madem. O arkadaş hem komşumdu.
Hemde aynı lisedeydi benle. Hemde bilgisayar okumuştu. Laptopu ondan alıp onun düzenlediği şekilde kullandım ilk aldığım zamanlar.
Sonrada yavaşlık geç açılma geç kapanma canıma tak etti tabi. Sonrada sinirlenip ne var ne yok kaldırdım. Bi nevi sistemi formatlar gibi temizledim.
Sonrada sistem hızlanmaya başladı zaten. Açılış kapanış hızlandı. Kaynak tüketimi düştü. Herşey düzeldi artık. Herkese tavsiye ederim.
Sağolsun kendince birşeyler yapmaya çalışmıştı. Bende bilerek uğraşmak istemedim. Dedim sen yapıver madem. O arkadaş hem komşumdu.
Hemde aynı lisedeydi benle. Hemde bilgisayar okumuştu. Laptopu ondan alıp onun düzenlediği şekilde kullandım ilk aldığım zamanlar.
Sonrada yavaşlık geç açılma geç kapanma canıma tak etti tabi. Sonrada sinirlenip ne var ne yok kaldırdım. Bi nevi sistemi formatlar gibi temizledim.
Sonrada sistem hızlanmaya başladı zaten. Açılış kapanış hızlandı. Kaynak tüketimi düştü. Herşey düzeldi artık. Herkese tavsiye ederim.