Bir Kedi Kuru mama kavanozunu açabilirmi ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19797 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- mehoaga
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 3297 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10125 kez
Re: Bir Kedi Kuru mama kavanozunu açabilirmi ?
Çok güzel. Açabiliyormuş demekki. Açlığa fazla dayanamıyor benim gibi. Bende çok severim yiyip içmeyi. Yalnız birşey dikkatimi çekti.
Kedi sol patisini atıp kavanouzun kapağını açtı. Bi videoda izlemiştim. Buradamı izledim yoksa yotubueda mı izledim hatırlamıyorum.
Ama kedilerde insanlar gibi solak olabiliyormuş mesela. Bu kedidede var o. Sanırım kendisi solak bir pisicik galiba. Ama çok sevimli hınzır.
İnsan kızamazda şimdi buna. Tam mıncıklamalık. Hahaa
Kedi sol patisini atıp kavanouzun kapağını açtı. Bi videoda izlemiştim. Buradamı izledim yoksa yotubueda mı izledim hatırlamıyorum.
Ama kedilerde insanlar gibi solak olabiliyormuş mesela. Bu kedidede var o. Sanırım kendisi solak bir pisicik galiba. Ama çok sevimli hınzır.
İnsan kızamazda şimdi buna. Tam mıncıklamalık. Hahaa
- velociraptor
- Yottabyte4

Kedinin solaklığını gözden kaçırmışım , iyi yakalamışsın 
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10125 kez
Arada kavanoz şişe falan açarken bende sol elimi kullanıyorum nedense. Alışkanlık olmuş galiba.
Yıllar önce sol elimle bi alley-op yapmıştım arkadaşlarla basket oynarken. O gelide aklıma. Ama çok güzel bitirmiştim.
Soldan gelen topu normalde sağ elli olmama rağmen sol elle bitirmiştim. Smaç yapamadım. Ama panyaya çarparak girmişti.
Harika olmuştu. Aynısını tekrar tekrar denedik. Ama ilk yaptığım gibi güzel olmadı. Lise zamanları işte. Hey gidi günler hey. :)
Yıllar önce sol elimle bi alley-op yapmıştım arkadaşlarla basket oynarken. O gelide aklıma. Ama çok güzel bitirmiştim.
Soldan gelen topu normalde sağ elli olmama rağmen sol elle bitirmiştim. Smaç yapamadım. Ama panyaya çarparak girmişti.
Harika olmuştu. Aynısını tekrar tekrar denedik. Ama ilk yaptığım gibi güzel olmadı. Lise zamanları işte. Hey gidi günler hey. :)