Sundar Pichai, Google Arama'nın 2025'te kökten değişeceğini söylüyor

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19697 kez

Sundar Pichai, Google Arama'nın 2025'te kökten değişeceğini söylüyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Google'ın CEO'su Sundar Pichai, şirketin 2025 yılına kadar arama motoru için önemli değişiklikler hazırladığını açıkladı. Ona göre Google, giderek karmaşıklaşan sorunları ele alma kapasitesine sahip olacak. Pichai, yaklaşan yeniliklerin arama motorunu önemli ölçüde iyileştireceğini belirtti.

Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın Google'ın yapay zeka yarışını kaybettiği yönündeki yorumlarına yanıt olarak Pichai, her iki şirket tarafından geliştirilen modelleri karşılaştırmaya istekli olduğunu ifade etti. Ayrıca Microsoft'un şirketin OpenAI ile ortaklığı aracılığıyla üçüncü taraf modelleri kullandığını hatırlattı.

Pichai, Google'ın yapay zekada çığır açan yenilikleri yönlendirmek için büyük değişiklikler yapmanın erken aşamalarında olduğunu doğruladı. Şirket bu alanda lider olmaya kararlı ve Pichai bu hedefe ulaştığına inanıyor.

Google bu yıl arama motorunda kapsamlı bir yenilemeye başladı ve artık yapay zeka tarafından oluşturulan arama özetleri gibi yapay zeka teknolojilerini de içeriyor. Görsel araması Google Lens, bir dizi iyileştirme aldı. Şirket ayrıca Microsoft, OpenAI ve yapay zeka arama motoru Perplexity'nin rekabeti ortasında yeni bir yapay zeka modeli olan Gemini'yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Kaynak :
https://www.theverge.com/2024/12/5/2431 ... undly-2025

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

NOT : Tuvalete bekçi yapılmayacak adamları işe alırsanız , Google de ilk sayfayı tamamen işgal eden zararlı siteleri başarı olarak görür.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 927 kez

Re: Sundar Pichai, Google Arama'nın 2025'te kökten değişeceğini söylüyor

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Onlara göre sitelerden kârları oldu mu faydasız siteler bile faydalı sayılır, nice faydalı siteler böyle kar ettirmediği için hep zarar görür, düşük değer görür, aşağıya çekilirler yani bu da internet sitelerinde faydadan ziyade paranın önemsendiğini gösteriyor Google tarafından. Ben şahsen böyle anladım.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19697 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı yorumlarını ekledim. Bu gerizekalı herife laf anlatılmaz çünkü KAST sistemi ürünü ve kovulana kadar kafasındakini yapmaya devam eder. Hayatı boyunca hep başarısız olmuş biri. Bunu Google de işe almak bile O şirkete en büyük İHANETTİR.

Google aramayı bozan bu Hintli zaten , Dolayısı ile Bozan kişinin Google yi düzelteceğine beni kimse ikna edemez.

NOT: Aylar önce Google de aradığımı bulamıyorum diye DuckDuck Go ya geçtim.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 927 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Bebopçu adlı kullanıcının yorumundaki "derinlemesine değişim = daha fazla yapay zeka saçmalığı" sözüne katılıyorum ki bu reklamlar da sürekli yapay zeka saçmalığı sayesinde Google aramada her yerde, her aramada karşımıza çıkıyor, bana keşke Google arama yerine başka bir arama seçenekleri de olsa da mesela duckduckgo gibi çeşitli reklam çıkarmayan arama motorlarından yapabilsem aramalarımı dedirtiyor. Yazılanlar çok doğru katılıyorum, bu sayede bizler de onların düşünceleriyle Google hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyoruz.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

No more Hindu. Thats enough.