Okullarda Serbest Kıyafet Uygulaması Kaldırıldı! | NTV
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21290 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 972 kez
Re: Okullarda Serbest Kıyafet Uygulaması Kaldırıldı! | NTV
Sürekli kıyafet değiştirilmesini isteyen okullar varmış demek ki bu yöntem uygun görülmüş umarım bunu da yaz boz tahtasına çevirmezler.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10586 kez
Kıyafet serbest olmalıydı bence. Ben tek tip kıyafete karşıyım. Herkes aynı giyinmemeli bana saçma geliyor.
Maddi durumu iyi olmayan aileler için iyi olabilir belki tek tip kıyafet.
Maddi durumu iyi olmayan aileler için iyi olabilir belki tek tip kıyafet.
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3972 kez
Tek tip kıyafet iyidir. Tek tip olmalı. Kural olmalı. Bizim okulda var. Fakat şuraya değineyim okul kıyafeti adı altında fahiş fiyat ile urun satıyorlar.
Bir oğluma 1.sinifa başladı 2 pantolon 2 tsgirt 2sweet 1ceket 1 sort aldık. 3200tl. Pantolon tanesi 400tl. Bir logo okul logosuna 200tl fark alıyor Allahsizlar.
Neyse allahtan sonradan öğrendik pantolon için gri düz ve tshirt için beyaz düz olması kafii imiş. Ucuz yerlerden takviye yapacağız.
Farklı kıyafet isi yaş çünkü diğer oğlum ana okuluna gidiyor. Orda serbest. Kıyafet bulamıyoruz bazen. Her gün farklı giysin istiyoruz. Öğretmenleri horlamasın çocuğu vb. Çocuk kendini kötü hissetmesin vb. Eskiyi evde tiydir de dışarda olmaz. Bence kesinlikle okul da okul standart kıyafeti olmalı. Bizim ülkemiz için ideali bu.
Guncel tecrübemi aktardım.
Bir oğluma 1.sinifa başladı 2 pantolon 2 tsgirt 2sweet 1ceket 1 sort aldık. 3200tl. Pantolon tanesi 400tl. Bir logo okul logosuna 200tl fark alıyor Allahsizlar.
Neyse allahtan sonradan öğrendik pantolon için gri düz ve tshirt için beyaz düz olması kafii imiş. Ucuz yerlerden takviye yapacağız.
Farklı kıyafet isi yaş çünkü diğer oğlum ana okuluna gidiyor. Orda serbest. Kıyafet bulamıyoruz bazen. Her gün farklı giysin istiyoruz. Öğretmenleri horlamasın çocuğu vb. Çocuk kendini kötü hissetmesin vb. Eskiyi evde tiydir de dışarda olmaz. Bence kesinlikle okul da okul standart kıyafeti olmalı. Bizim ülkemiz için ideali bu.
Guncel tecrübemi aktardım.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10586 kez
Tel tip kıyafet çok pahalı olamayacaksa kabul ederim. Ama fiyatlar yüksekse kabul edemem. Birde o elbiseler kirleniyo.
Her hafta paso yıkardı benim gömleği pantolonu ceketi kıravatı annem. Baya zor olur tek tip. Serbet olması daha iyi aslında.
Ama duruma görede değişir tabi.
Her hafta paso yıkardı benim gömleği pantolonu ceketi kıravatı annem. Baya zor olur tek tip. Serbet olması daha iyi aslında.
Ama duruma görede değişir tabi.