Çağlayan Mitinginin Uydudan Görüntüsü
- PeeRLeeSS
- Megabyte1

- İletişim:
artık hacı hocayıda engelledi bunlar önceden ben hep duyardım hocalar her gezdigi yerlerde hep akılcı dinimizi anlatan sohbetler yaparlardı simdi ya büyüm yadahiç olmuyor zaten kuranda yazan ları bile engellediler hocalar artık vaaz verirken faiz haram diyemiyorlar diyenler hemen isten atılıyor ve sorusturma açılıyor...
- spectacuLar
- Kilobyte2

- PeeRLeeSS
- Megabyte1

- İletişim:
- spectacuLar
- Kilobyte2

- PeeRLeeSS
- Megabyte1

- İletişim:
-
ibanez
- Byte3

Hoca moca gereksizdir, beyin yeter. Hoca takımı yobazlıktır, bin bir türlü yorum yaparlar. Kendisini besleyenin arkasından gider o hocalar. Zaten İslamiyette hoca moca yoktur.
İyiyi ve yanlısı baskalarının anlatımıyla ayırt edecek insanın bireysel düsüncesi ve bireysel imanı kalmaz. Eger dedigin gibi olsaydı hocası olmayanları bırak; islam dinine inanmayanların da hepsi kötü ve ahlaksız olurdu. simdi gaza gelip evet öyleler zaten dersen ben de Sana Türkler'in islamiyeti sonradan kabul ettigini ve saman olduklarını hatırlatırım. O zamanlar biz iyi ile kötüyü ayırt edemiyormuyduk?
Hacı hoca takımı sömürü takımıdır. Beyin tembellerinin isidir hocaya baglı olmak. Kafana takılan bir sey varsa açarsın bakarsın. OLMADI bu isi bilimsel olarak yapan PROF.DR lara danısırsın.
İcra etmek var diyorsun da icraatın içinden geldi aklıma. Besleme hacı hoca takımlarının ve müritlerinin yetistirildigi devirler; bugünlerin tohumunun atıldıgı devirler.
İyiyi ve yanlısı baskalarının anlatımıyla ayırt edecek insanın bireysel düsüncesi ve bireysel imanı kalmaz. Eger dedigin gibi olsaydı hocası olmayanları bırak; islam dinine inanmayanların da hepsi kötü ve ahlaksız olurdu. simdi gaza gelip evet öyleler zaten dersen ben de Sana Türkler'in islamiyeti sonradan kabul ettigini ve saman olduklarını hatırlatırım. O zamanlar biz iyi ile kötüyü ayırt edemiyormuyduk?
Hacı hoca takımı sömürü takımıdır. Beyin tembellerinin isidir hocaya baglı olmak. Kafana takılan bir sey varsa açarsın bakarsın. OLMADI bu isi bilimsel olarak yapan PROF.DR lara danısırsın.
İcra etmek var diyorsun da icraatın içinden geldi aklıma. Besleme hacı hoca takımlarının ve müritlerinin yetistirildigi devirler; bugünlerin tohumunun atıldıgı devirler.
- Mu®aT
- Kilobyte4

- daddy_cool
- Megabyte3

- feyizz
- Kilobyte1

- Mu®aT
- Kilobyte4

feyizz kardes bu paylasımın için öncelikle çok tesekkürler..
ben simdi yine baslıcam küfürlere ama ayıp olcak o s... degil sizlere tabiiki Allah o adamı bildigi gibi yapsın..
insallah bu son saltanatı olur...
Bu ATATÜRK düsmanı,TÜRK düsmanı kendini bilmez adam insallah cezasını çeker..
Haa apo haa bu ikiside bana göre aynı..
3 kurusluk adamlar..
cigerleri bes para etmez bunların.
ben simdi yine baslıcam küfürlere ama ayıp olcak o s... degil sizlere tabiiki Allah o adamı bildigi gibi yapsın..
insallah bu son saltanatı olur...
Bu ATATÜRK düsmanı,TÜRK düsmanı kendini bilmez adam insallah cezasını çeker..
Haa apo haa bu ikiside bana göre aynı..
3 kurusluk adamlar..
cigerleri bes para etmez bunların.