Gurbetçiler Çok Net Konuştu: İyi ki Avrupa'da Yaşıyoruz
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21257 kez
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 970 kez
Re: Gurbetçiler Çok Net Konuştu: İyi ki Avrupa'da Yaşıyoruz
Kendiniz gelin, tecrübe edin fikri üzerinde dönmüş sohbet. Ben de katılıyorum yani gelin görün memnun kalırsanız devam edersiniz yoksa da hangi ülkede yaşıyorsanız ya oraya geri dönün ya da imkanınız varsa başka ülkeler deneyip tecrübe edin.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10586 kez
İyiki avrupada yaşıyosun dimi? Almanyada çocuk paralarıyla emekli olan, Haketmeden zengin olan, Türkiyeye gelip 3 er 5 er ev alan,
Sonrada halkı soyanlar çok var nedense. Alışmışlar tabi hile hurda üçkağıda. Bide bazıları zorluk çekiyoruz gelmeyin demezler mi.
Deli oluyorum onlara. Amacı şu aslında, Daha fazla Türk gelmesin, Bizde rahat rahat yaşayalım kafasındalar. Sözüm meclisten dışarı tabi.
Sonrada halkı soyanlar çok var nedense. Alışmışlar tabi hile hurda üçkağıda. Bide bazıları zorluk çekiyoruz gelmeyin demezler mi.
Deli oluyorum onlara. Amacı şu aslında, Daha fazla Türk gelmesin, Bizde rahat rahat yaşayalım kafasındalar. Sözüm meclisten dışarı tabi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21257 kez
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Başta velociraptor olmak üzere aklı başında, bilinçli, olan bitenin farkında olanları tenzih ederim ama genelde bu Almancılar sözüm ona ülkelerini çok severler ve bizlere ne kadar şanslısınız derler. Gel biraz da sen şanslı ol. Yok neymiş Almanya'da kurulu düzenleri varmış. Ulan bu ülkede düzen mi kaldı. Yaşadığın ülkede bir yıllık aksiyonu biz neredeyse günlük yaşıyoruz. Tabiki ekonomik olarak çok zor ama benim gençlere tavsiyem gidin gezin dünyayı görün. Cennet ülkemizin nasıl kötü yönetildiğini çok daha iyi anlarsınız.
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
İşim gereği defalarca yurt dışında özellikle Almanya'da bulundum. Senin için hayal olan bazı şeyler onlar için sıradan, ulaşılması çok ta zor olmayan şeyler. Ha mutlular mı onu bilmem. Çünkü mutluluk göreceli bir kavram.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10586 kez
Köpekten post, Araptan dost olmaz. Her zaman söylerim.