köpekler Profesöre saldırdı!
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19698 kez
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Re: köpekler Profesöre saldırdı!
Çocukluğumdan beri hayatımın her döneminde köpeğim oldu. Şu an 10 yıldır birlikte olduğum beagle köpeğim var. Kangalda baktım, Alman çoban köpeği de. Eşimle bu yüzden problem de yaşadım. Ancak bu sorunu görmezden gelmemi engellemiyor. Gerçekten bir sorun var. Sabahları erken saatlerde köpeğimle yürüyüşe çıkarım defalarca başıbol köpekler tarafından saldırıya uğradık. Bana göre yapılması gerekenlerin başında köpek üreten çiftliklerin tamamen yasaklanması ve kısırlaştıma seferberliği başlatılması geliyor. Şu an kısırlaştırma oranı çok az. Ayrıca sahiplenip bir süre sokağa salanlara cezai müyyideler getirilmeli. Yazlık yerlere bakın kışın cins köpeklerden geçilmiyor. Yazın bakıp giderken atmışlar. Sahipli köpeklere cip takılması zorunlu ama uygulayan çok az. Benim köpeğim cipli. Yani öldürülelim gitsin demek hiç bir şekilde vicdanıma uymuyor. Israrlı bir kısırlaştırma seferberliği belki kısa vadede değil ama bu sorunu tamamen değilse bile azaltır diye düşünüyorum.
En son mertcan90 tarafından 16 Kas 2024, 04:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 928 kez
Gittiğim parklarda vs her yerde köpek dolu ve bazen böyle insanlara zarar verdikleri oluyor ki beni de bir keresinde köpeğin biri arkamdan 1 dakika boyunca havlaya havlaya gelerek taciz etmişti sonra köpeğe sakin ol diye bir kaç kez telkinde bulundum soğukkanlı bir şekilde sonra köpek bana zarar vermeden arkasını dönüp gitmişti. Geçmiş olsun akademisyenimize umarım bunun travmasını kısa sürede atlatır. Köpekler toplandı demişler ama mahallelinin dediğine göre sadece bir kaçı toplatılmış. Umarım Çankaya belediyesi gereğini yapar da mahalleli huzura kavuşur.
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3919 kez
Köpek sokakta olmaz arkadaş.
Her gün bir sıkıntı.
Karım tek çıkamıyor.
Çocukları salamıyorum.
Köpekler son yıllarda kafayı yedi.
Ufakken böyle değildi.
Şimdi arabalara saldırıyorlar. Tamponları ısırıyorlar.
Köpek işi çözülmeli. Başı boş köpek olamaz. Ya sahipli ya barınakta ya yok edilecek.
Şu 2024 yılında Köpeğin kime ne faydasi var ben faydasını bilmiyorum.
Bu hayvalar tamamen kayıt altına alınmalı. Beslenip sokağa zamanlar ağır cezaya carptirilmali.
Kimi yerde 4-5 milyon kimi yerde 9 milyon sokak havanından bahsediliyor. Şaka gibi. Nüfusa bak. Bunların aklı olsa örgütlense ülkeyi devirir.
Insanlar insana bakmıyor. Insan beslemiyor. Anne babaya bakmıyor. Köpek aşkı hat safhada. Gidip bir huzurevinde yaşlı ile ilgilen. Boş vaktin var ise ne bileyim insanlık adına daha etkili yararlı kullan. Sabah 7 de köpek tuvalete çıkarıyorlar helal olsun diyorum bu nasıl aşktır.
Her gün bir sıkıntı.
Karım tek çıkamıyor.
Çocukları salamıyorum.
Köpekler son yıllarda kafayı yedi.
Ufakken böyle değildi.
Şimdi arabalara saldırıyorlar. Tamponları ısırıyorlar.
Köpek işi çözülmeli. Başı boş köpek olamaz. Ya sahipli ya barınakta ya yok edilecek.
Şu 2024 yılında Köpeğin kime ne faydasi var ben faydasını bilmiyorum.
Bu hayvalar tamamen kayıt altına alınmalı. Beslenip sokağa zamanlar ağır cezaya carptirilmali.
Kimi yerde 4-5 milyon kimi yerde 9 milyon sokak havanından bahsediliyor. Şaka gibi. Nüfusa bak. Bunların aklı olsa örgütlense ülkeyi devirir.
Insanlar insana bakmıyor. Insan beslemiyor. Anne babaya bakmıyor. Köpek aşkı hat safhada. Gidip bir huzurevinde yaşlı ile ilgilen. Boş vaktin var ise ne bileyim insanlık adına daha etkili yararlı kullan. Sabah 7 de köpek tuvalete çıkarıyorlar helal olsun diyorum bu nasıl aşktır.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Köpek sorunu giderek büyüyor. Kadına üzüldüm. Umarım iyi olur. Sokak köpekleri ya toplatılacak barınaklarda kalacaklar.
Yada uyutulacaklar. Uyutulmasını bende istemiyorum aslında. İçim elvermiyor. Ama insanlara sürekli saldırıyorlar.
Çoluk çocuğu olan insanlarda var. Onlarada yazık günah. Daha çok şey yazılabilir bu konu hakkında. Ama ne desem bilemiyorum artık.
2024 yılında ülkede şöyle bir sorun olmamalı artık ya.
Yada uyutulacaklar. Uyutulmasını bende istemiyorum aslında. İçim elvermiyor. Ama insanlara sürekli saldırıyorlar.
Çoluk çocuğu olan insanlarda var. Onlarada yazık günah. Daha çok şey yazılabilir bu konu hakkında. Ama ne desem bilemiyorum artık.
2024 yılında ülkede şöyle bir sorun olmamalı artık ya.