Temiz Kız kalmadı - Oytun erbaş
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21574 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2769 kez
Re: Temiz Kız kalmadı - Oytun erbaş
Aynen çok doğru....
Kızlarının %88'sinden fazlası aslında "KIZ" değil, "KADIN" ..... (Siz erkekler , size diyorum, size açılmış bir kutu gelse alır mısınız?)
Kızlarının %88'sinden fazlası aslında "KIZ" değil, "KADIN" ..... (Siz erkekler , size diyorum, size açılmış bir kutu gelse alır mısınız?)
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 980 kez
Hadi kadınlar masum değil, erkekler olarak biz istemesek kadınlarla olmayız erkekler de çok mu masum yani nefsen istemesek kadınlar tarafından zorla ayartılamayız sonuçta nefis işi bu, nefsin çekiyorsa yaparsın bunun kadını erkeği var mı. Şahsen ben bakirim çünkü her şey sadece kadından ibaret değil benim için, dünyada kadın erkek ilişkilerinden daha önemli şeyler vardır benim gözümde.TRWE_2012 yazdı: 14 Kas 2024, 12:42 Aynen çok doğru....
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Kayserilifatih aferin sana, seni yetiştiren anaya babaya saygılarımı sunarım. Oytun Erbaş zaten giderek saçmalamaya başladı. Bir insanın her konuyu bilip uzman edasıyla konuşması mümkün mü. Evlenecek kız kalmadı ne demek. Niye hepsini test mi ettin. Açılmış kutu ne demek. Kız her türlü haltı yer sadece kutuyu açtırmaz bu mudur yani. Gençler parasızlıktan evlenemiyor. Daha yazardım ama bu kadar yeter sanırım. Anlayan anlamıştır
En son mertcan90 tarafından 14 Kas 2024, 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Aynen katılıyorum kardeşim ben işsiz olduğum için biraz da kadın bulup evlenemiyorum çünkü şu an işsiz olduğum için boş zamanlarımda plastik şişe, kutu kola tenekesi, salça, yağ tenekesi ve kağıt vb hurdalar toplayıp, pazarda atılmış temiz bir meyve bulsa sevinen birini çoğu kadın istemez yani söylemek istemezdim ama kendimi mecbur hissettim söylemeye ben işsizlikten şu an bunu yapıyorum ve yine de kadınlar tarafından kolay ayartılacak biri olarak görmüyorum kendimi doğal olarak ayartılmıyorum neden çünkü benim için her şey iki bacak arası değildir ama param olsaydı en güzel kadını bulur evlenirdim orası da doğru yani kadının kötüsünü iyisini nereden biliyorsun sen, bu karpuz mu ki seçmece kadın seçiyorsun yani pazarda karpuz kavunun iyisini seçer gibi. Zaten bilgisayarımın wi-fi kartının kablosunu da yani o çöpten topladığım hurda paraları ile yaptırdım desem inanır mısın bilgisayarın parası 800 lira tutuyordu ekran kablosunun parası garantili dedi 6 ay garantili ondan böyle istedim dedi tamam dedim yaptırdım onun parasını da hurda toplayarak buldum. Onlara göre hava hoş tabii esas derdi gariban çekiyor garibanlardan onlara ne.mertcan90 yazdı: 14 Kas 2024, 13:54 Kayserilifatih aferin sana, seni yetiştiren anaya babaya saygılarımı sunarım. Oytun Erbaş zaten giderek saçmalamaya başladı. Bir insanın her konuyu bilip uzman edasıyla konuşması mümkün mü. Evlenecek kız kalmadı ne demek. Niye hepsini test mi ettin. Açılmış kutu ne demek. Kız her türlü haltı yer sadece kutuyu açtırmaz bu mudur yani. Gençler parasızlıktan evlenemiyor. Daha yazardım ama bu kadar yeter sanırım. Anlayan anlamıştır.
En son Kayserilifatih tarafından 14 Kas 2024, 14:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10626 kez
Açılmış kutu mu ? :) Hey Allahım yaa. Ekonomiktir bence herşey. Mecburen insanlar uzak duruyo evlenmekten...
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2769 kez
Mübarek bir forum mesajı yazdım, hemen tepkiler gecikmedi.
Kadın milleti düzgün olsa, erkek'de rayından çıkmaz/istese de çıkamaz...
Bende sizler gibiyim...Doğru zamanda doğru yerde doğru hanımla karşılaşmak.... benim hedeflediğim de tam da bu....
Bekaret benim için olmazsa olmaz....
Kız ve Kadın arasında , Ağrı Dağı ile Everest Tepesi kadar farklı olan iki kavram....
Bende sizler gibiyim...Doğru zamanda doğru yerde doğru hanımla karşılaşmak.... benim hedeflediğim de tam da bu....
Kız ve Kadın arasında , Ağrı Dağı ile Everest Tepesi kadar farklı olan iki kavram....
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Tepkim aslında senin yorumundan ziyade daha çok Oytun Erbaş kişisine karşıydı. Kadını sadece bedeni olan, bedenini tatmin etmek için erkeklerle birlikte olan bir varlık olarak gösteren ve böylece kadınların duygularını es geçen yani önemsemeyen değer vermeyen bir adamdan ünlü olsa ya da olmasa da kimseye hayır gelmez demek istemiştim. Bu şekilde kadınların değerini ve öz saygısını düşürerek bu şekilde erkeklere muhtaçmış gibi gösteriyor ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum ve sonuna kadar da bu adamı kadınları aşağılayıcı ve değerini düşürücü sözlerinden dolayı kınıyorum.TRWE_2012 yazdı: 14 Kas 2024, 15:40 Mübarek bir forum mesajı yazdım, hemen tepkiler gecikmedi.