Eğer ifade özgürlüğünüz yoksa - TRUMP
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19771 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Re: Eğer ifade özgürlüğünüz yoksa - TRUMP
İfade özgürlüğü ve Eleştiri arasındada ince bir çizgi var. Bunada dikkat etmek lazım.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
Eleştiri de ifade özgürlüğüne dahil değil mi, eleştiri ile ifade özgürlüğünün ayrı kavramlar olduğunu ilk senden duyuyorum daburak35 yazdı: 13 Kas 2024, 14:02 İfade özgürlüğü ve Eleştiri arasındada ince bir çizgi var. Bunada dikkat etmek lazım.
- burak35
- Zettabyte3

Bazen eleştirinin dozu kaçabiliyor. O yüzden öyle dedim. Malum Ülkemizdeki siyasette öyle garip tabirler kullanıldı ki.
Çoğuda eleştiriden ziyade hakaret gibiydi. Eskiden facebookta herkese herşeye sövüp sayan aile büyüklerini görürdüm.
Herkese herşeye muhalifler. Eleştiri mi ? İfade özgürlüğü mü ? onlara göre öyle. Ama bana göre pek öyle değil. Zira dozu kaçınca kabak tadı veriyor.
Çoğuda eleştiriden ziyade hakaret gibiydi. Eskiden facebookta herkese herşeye sövüp sayan aile büyüklerini görürdüm.
Herkese herşeye muhalifler. Eleştiri mi ? İfade özgürlüğü mü ? onlara göre öyle. Ama bana göre pek öyle değil. Zira dozu kaçınca kabak tadı veriyor.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
Kasıtlı yapılan eleştiriler bilerek yapıldığı için konumuza dahil değildi o anlamda haklısın. Elimizden geldiğince iyi niyetle, birini kıskançlıktan dolayı kasıtlı olarak karalamadan o kişiyi iyileştirme adına eleştiri yapmalıyız yoksa o zaman dediğin gibi bu eleştiri ifade özgürlüğüne girse bile ifade özgürlüğünü kötüye kullanmaya giriyor ki bunu pek tasvip edemeyiz.
- burak35
- Zettabyte3

Aynen. Körü körüne ölümüne saydıran insanlar çok var. Sorsan ifade özgürlüğü der eleştiri der.
Ben ikisinide yapmıyorum. Bıraktım artık. ilgilenmiyorum. Bir görüşüm falanda yok. Bizim ülkenin insanı anlamaz çünkü.
Herkes cebi ne kadar dolacak onun derdinde. Memleket meseleleri falan çoğu insanın hiç umrunda bile değil.
Ben ikisinide yapmıyorum. Bıraktım artık. ilgilenmiyorum. Bir görüşüm falanda yok. Bizim ülkenin insanı anlamaz çünkü.
Herkes cebi ne kadar dolacak onun derdinde. Memleket meseleleri falan çoğu insanın hiç umrunda bile değil.