Üniversiteli fatma'nın çığlığı!
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21735 kez
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10650 kez
Re: Üniversiteli fatma'nın çığlığı!
Bunu izlemiştim. Üzücü bir olay. Umarım başına bir iş gelmez. Her gel denilen yerede gitmemek lazım.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 983 kez
Bu devirde anlaşılan kimseye güvenmemek gerekiyor çünkü kime güvensen ne yapacağını bilemiyorsun eskiden güvensen ne yapacağını bilirdin ama yani şimdiki gibi insan nefreti yoktu, şimdi daha da ilerlemiş, kanunların kendilerini etkilemeyeceği düşüncesi de bazı kötü niyetli insanları buna itiyor olabilir
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Kıza tecavüz edip taciz etmişler otelde olmuş olay sanıyorum, odaya kapatıp öldürmekle çıplak videolarını görüntülerini ailesine göstermekle kızı korkutup, öldürmekle tehdit etmişler tam 1 yıldır kız böyle istismar edilmiş, 1 yılın sonunda sosyal medyada artık dayanamıyorum deyip video çekmiş, sonuçta kızı korumaya almışlar anlayacağın olay bu 
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2791 kez
Eee... Şerefsizlerin yanına kar mı kalmış bu olay....Kayserilifatih yazdı: 21 Eki 2024, 11:41 Kıza tecavüz edip taciz etmişler otelde olmuş olay sanıyorum, odaya kapatıp öldürmekle çıplak videolarını görüntülerini ailesine göstermekle kızı korkutup, öldürmekle tehdit etmişler tam 1 yıldır kız böyle istismar edilmiş, 1 yılın sonunda sosyal medyada artık dayanamıyorum deyip video çekmiş, sonuçta kızı korumaya almışlar anlayacağın olay bu![]()
Ulan, bu şerefsizlere sormak lazım...
Sizin yaptığınız / yaptıklarınızı, sizin ananıza,bacınıza,karınıza,kızınıza başka bir erkek yapsa, nasıl bir ruh halinde olurdunuz.?
Ulan sizde hiç mi? Allah (c.c) korkusu ve vicdan da mı? yok...
Ulan siz ölmeyecek misin? dokuz tahta'nın altında kabir hesabına çekilmyecek misiniz.?
Bu ne rahatlık, vurdum duymazlık...
Allah sizin ve sizler gibi insanlıktan nasibini almamışların belasını versin....!!!!
- Kayserilifatih
- Exabyte1

Bunlar çeteymiş okuduğum araştırdığım kadarıyla o yüzden bu çeteyi çökertirlerse, kıza tecavüz eden bu adamı özellikle yakalayıp konuştururlarsa belki bir şeyler yapabilirler diye düşünüyorum ama onun dışında fazla bir şey olacağını bu adalet sisteminde pek zannetmiyorum umutsuz olmak istemem ama bu adalet sistemi beni umutsuz olmaya itiyor
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10650 kez
kızın birine tuzak kurulmuş. Oda dayanamamış video çekip yardım istemiş. Durumu zor görünüyor. İnşallah başına bi iş gelmez. Allah yardımcısı olsun.