Aylık 8 Bin Lira Kira Verip, 3 Bin Dolar Kira Alıyor!
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21726 kez
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10650 kez
Re: Aylık 8 Bin Lira Kira Verip, 3 Bin Dolar Kira Alıyor!
Parmak kıpırdatmadan para kazanan, Birden fazla evi olan, Nerden geldiği belli olmayan paralarla ev alan ev sahiplerine ne demeli peki?
Bence kiracı iyi yapmış. Bu adi ev sahipleri yıllarca milletin kanını emdiler yıllarca. Yok başkasının evi 10 15 yok benim ev neden daha ucuz?
Ulen puşt senin ev bomboş bi kere. Yüklük duşakabin vestiyer portmanto davlumbaz mantolama yalıtım hiçbirşey yok ki senin evinde.
Bence kiracı iyi yapmış. Bu adi ev sahipleri yıllarca milletin kanını emdiler yıllarca. Yok başkasının evi 10 15 yok benim ev neden daha ucuz?
Ulen puşt senin ev bomboş bi kere. Yüklük duşakabin vestiyer portmanto davlumbaz mantolama yalıtım hiçbirşey yok ki senin evinde.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 983 kez
Kuzenim ev olarak eski tip 2 katlı evin bodrumunda oturuyor ev dökülüyor üstüne 8 bin civarı para istiyor, kirası yenilecek diye 4 binden 8 bin yapmış ev sahibi ben şahsen onlara misafir oldum iki haftadan fazla yaşayamadım kendi evime döndüm
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10650 kez
Allah cezasını versin o ev sahiplerinin. Doğrudur. O yüzden inanırım. Hİçbirinde Allah kitap korkusu yok. Bide Allahı kitabı dillerinden düşürmezler.
Benimde üniversiteden bi arkadaş vardı. En son okulu bırakmadan önce çocuk kömürlükte yaşamıştı. Adamın kaldığı odanın yanından wc var.
Duş ve mutfak zaten yok bile. Bide üstüne para ödedi garibim. Neyseki istanbula geri döndüde kurtuldu. En son zeytinburnuda tekstik atölyesi açmıştı.
Ailesi yardım etmiş sağolsunlar. Ailen iyi olacak bu devirde. Yoksa işin yaş.
Benimde üniversiteden bi arkadaş vardı. En son okulu bırakmadan önce çocuk kömürlükte yaşamıştı. Adamın kaldığı odanın yanından wc var.
Duş ve mutfak zaten yok bile. Bide üstüne para ödedi garibim. Neyseki istanbula geri döndüde kurtuldu. En son zeytinburnuda tekstik atölyesi açmıştı.
Ailesi yardım etmiş sağolsunlar. Ailen iyi olacak bu devirde. Yoksa işin yaş.