İzzet allah aşkına abicim, bir kere olsun şu yukarıda yazdıklarımı Photoshop'ta uygula ve sonucu kendin gör. Yararlanın diye başlık açıyoruz, yararlanmayı bilmiyorsunuz.Logitech yazdı:İkinizede ilginiz için teşekkürler.Bir sorum daha olacak.Şimdi gif ve png uzantılı resimlerde daha iyi görüntü kalitesi alıyoruz ya , normal (jpeg) bir resmi en iyi şekilde gif veya png'ye nasıl çevirebilirim ? Paint demeyin , denedim renkler acayip bozuldu.
GIF resmi transparan hale getirmek
Re: GIF resmi transparan hale getirmek
- diceratops
- Megabyte3

İşte bende onu soruyorum.JPG'yi Gif veya PGN ye en iyi hangi program çevirir ? JPG istiyorsan buyur:

@AykutT:Benden istediğin şey nedir ? PNG ve GİF dosyalarında yapmayı öğrendim.JPG doslarında nasıl olduğunu merak ediyorum.

@AykutT:Benden istediğin şey nedir ? PNG ve GİF dosyalarında yapmayı öğrendim.JPG doslarında nasıl olduğunu merak ediyorum.
En son diceratops tarafından 14 Kas 2009, 00:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aynı şey abicim. Transparan yapmak istedikten sonra hangi formatı transparan yapmak istediğin önemli değil. İstersen BMP olsun, hiç fark etmez. Önemli olan tek şey, resmi transparan bir yeni belgeye atmak ve varsa resmin arka plan rengini temizledikten sonra PNG veya GIF olarak kaydetmek. Ben başlığı açarken GIF formatında resim kullandım. Sen de JPEG kullanarak dene bir gör.
- diceratops
- Megabyte3

Başlıkta GIF yazdığı için sadece GIF'lerde oluyor zannettim.Bu arada yazdıklarını okumamışım gibi mesaj atıyorsun.Yazdıklarını elbetteki okuyorum.Hatta anında denemeye başlıyorum.Neyse , ilgilendiğin için teşekkürler.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19837 kez
download:
camtasia kaydetmedi ne yazikki
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.de/files/48678405/izzet.rar.html- diceratops
- Megabyte3

Teşekkürler tarkan abi.Buda benim yaptığım ilk yazı tipim :D Dandik olduğunu biliyorum. :)Çapraz olarak resimlerde kullanacağım reklam olsun diye.photoshop da bayağı ilginç şeyler var.İnsan karıştırdıkça öğreniyor.

- velociraptor
- Yottabyte4

ben action lar ile yapiyorum :
viewtopic.php?f=68&t=55431
yani sordum filigranini birkez hazirladim sonrasinda sadece bir tusa basiyorum
viewtopic.php?f=68&t=55431
yani sordum filigranini birkez hazirladim sonrasinda sadece bir tusa basiyorum
15 yıl önce bu tutorial'i yazmışım. İlginç bir nostalji oldu..
O zamanlar resim sunucusu olarak photobucket kullanıyormuşum. İşin ilginci bu başlıktaki görseller, photobucket'den silinmemiş nasıl olduysa. Deneme için açtığım birkaç başlığa daha baktım. Çoğunda silinmiş, görselleri hala çalışan bir başlığa denk geldim sadece. İşin komiği şu an photobucket hesabıma erişemiyorum. O zamanlar kullandığım mail adresini yazıyorum ama kabul etmiyor.
O zamanlardan bugüne galiba birtek imgur kaldı resim sunucusu olarak kullanılabilen. Diğerleri paralı sunucuya dönmüşler.
Güzel zamanlardan geçtik. İnternet iyiye gideceğine daha da kötüye gitti nedense.
O zamanlar resim sunucusu olarak photobucket kullanıyormuşum. İşin ilginci bu başlıktaki görseller, photobucket'den silinmemiş nasıl olduysa. Deneme için açtığım birkaç başlığa daha baktım. Çoğunda silinmiş, görselleri hala çalışan bir başlığa denk geldim sadece. İşin komiği şu an photobucket hesabıma erişemiyorum. O zamanlar kullandığım mail adresini yazıyorum ama kabul etmiyor.
O zamanlardan bugüne galiba birtek imgur kaldı resim sunucusu olarak kullanılabilen. Diğerleri paralı sunucuya dönmüşler.
Güzel zamanlardan geçtik. İnternet iyiye gideceğine daha da kötüye gitti nedense.
- velociraptor
- Yottabyte4

Malesef sadece internet değil herşey her yerde daha da berbat hale geldi gibi. 
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
23 mart 2009 da ıspartada askermişim. Yaşamaya hayata tutunmaya çalışıyordum tabi askeri hastanede. Hey gidi günler hey. Acısıyla tatlısıyla. :)
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 933 kez
Maziyi hatırlamak her zaman güzeldir çünkü bizlere olumlu anlamda çok şeyler katar önümüzdeki gelecek kararlarımızda en azından bende öyle oldu
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Bende yıllar önce şu konuyu açmışım. Ve görselde silinmemiş. Tamamiyle şans eseri silinmemiş sanırım. Aradan bayada bi zaman geçmiş.
Masaüstüm ne kadar güzelmiş ama :)
viewtopic.php?t=206377
Masaüstüm ne kadar güzelmiş ama :)
viewtopic.php?t=206377