iPhone 16 Hayal Kırıklığı! Bunları Kimse Söylemedi
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19780 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2524 kez
Re: iPhone 16 Hayal Kırıklığı! Bunları Kimse Söylemedi
Al sana IPHONE 16....
Altın kural :
Birşeyin çok ama çok reklamı yapılıyorsa, ondan "UZAK" dur.Başka bir şeyin hiç reklamı yok ama çok rağbet görüyorsa, hemen sen de bir tane almaya çalış....
Altın kural :
Birşeyin çok ama çok reklamı yapılıyorsa, ondan "UZAK" dur.Başka bir şeyin hiç reklamı yok ama çok rağbet görüyorsa, hemen sen de bir tane almaya çalış....
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
5 10 bin Tl üstü telefon boş iş. Kaldı ki fiyatlar aşırı uçuk vede fahiştir bence.
- sinerci
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 446 kez
Bu da benim sözüm,
Kullandığın telefon senden akıllıysa sen ona değil o sana hükmeder.
Alıntı değil kendime ait bir sözdür. o yüzden takoz telefon kullanıyorum ve mutluyum.
Alıntı değil kendime ait bir sözdür. o yüzden takoz telefon kullanıyorum ve mutluyum.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
İyi de bu telefonu da insan yapmıyor mu nasıl insandan daha akıllı oluyor ki sadece adı akıllı yani özellikleri gelişmiş olduğu için yoksa gerçekten insandan akıllı olduğunu zannetmiyorumsinerci yazdı: 02 Eki 2024, 17:49 Bu da benim sözüm,
Alıntı değil kendime ait bir sözdür. o yüzden takoz telefon kullanıyorum ve mutluyum.![]()
- burak35
- Zettabyte3

En son telefon kullandığımda içindeki herşeyi kapatmıştım. Reklam, Konum, Bluetooh aklınıza ne gelirse hehe. 
- sinerci
- Kilobyte1

Kayserilifatih yazdı: 02 Eki 2024, 18:16İyi de bu telefonu da insan yapmıyor mu nasıl insandan daha akıllı oluyor ki sadece adı akıllı yani özellikleri gelişmiş olduğu için yoksa gerçekten insandan akıllı olduğunu zannetmiyorumsinerci yazdı: 02 Eki 2024, 17:49 Bu da benim sözüm,
Alıntı değil kendime ait bir sözdür. o yüzden takoz telefon kullanıyorum ve mutluyum.![]()
Telefonu insan tasarlıyor, içerisin deki programlarına kadar.
Belle bir noktadan sonra kişi kendini kaybediyor telefonun algısına kapılarak.
Yolda yürürken, Yolculuk yaparken, Yemek yerken Çevremdeki insanlara bakıyorum telefon ellerinden hiç düşmüyor,
Not defterleri ağzına kadar dolu (Sonra diyorum çok unutkanım) aklıma bir şey yazmıyorum telefona yazıyorum.
Çocuk sussun diye eline veriyoruz telefon, tablet çocuk susuyor (anne ve baba olarak çocukla ilgilenmiyoruz) büyüdüğü zaman çocuk neden bizi dinlemiyor diyoruz.
Daha sana satırlar dolusu telefon ile ilgili gereksiz bilgi yaza bilirim.
Telefon bir ihtiyaçtır, Fazlası zarar.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
Evet çok doğru bu devirde çoğunlukla sosyalleşmeyi unuttuk telefonun akıllı olmadığı zamanlarda giderdik mesela arkadaşlarla mahallede oynar, oturur, apartmanda komşular toplanır aşağıda bahçede ve evlerinde otururduk top oynardık maç yapardık gezerdik ve benzeri yani yalnız kaldığımızda birbirimize ihtiyacımız vardı şimdi telefon geldi telefon her şeyi hallediyor insanların birbirine ihtiyacı kalmadı. Doğal olarak herkes de telefonda çare aramaya başladı biraz da sosyal medya algısı her şeyi ateşledi insanlar da beğenilme duygusu başladı gerçek hayatta beğenilmezse bunu sosyal medyada da telafi etmeye çalışmaya başladılar, bu işin de çılkı çıktı tabii bazıları saygısızlaşmaya görgüsüzlüğe başladılar ondan dolayı da birbirimizin yüzüne bakmayı unutur olduk, ben telefonu ilk elime aldığımda 10 yaşındaydım onda da 3310 aldım o zamanlar çok şanslıymışım, o zamanlar telefonlar böyle akıllı değildi kafamız rahattı, şimdi akıllı telefonlar geldi iyice kafamız da hayatımız da karmaşıklaştı.sinerci yazdı: 04 Eki 2024, 19:56Kayserilifatih yazdı: 02 Eki 2024, 18:16İyi de bu telefonu da insan yapmıyor mu nasıl insandan daha akıllı oluyor ki sadece adı akıllı yani özellikleri gelişmiş olduğu için yoksa gerçekten insandan akıllı olduğunu zannetmiyorumsinerci yazdı: 02 Eki 2024, 17:49 Bu da benim sözüm,
Telefonu insan tasarlıyor, içerisin deki programlarına kadar.
Belle bir noktadan sonra kişi kendini kaybediyor telefonun algısına kapılarak.
Yolda yürürken, Yolculuk yaparken, Yemek yerken Çevremdeki insanlara bakıyorum telefon ellerinden hiç düşmüyor,
Not defterleri ağzına kadar dolu (Sonra diyorum çok unutkanım) aklıma bir şey yazmıyorum telefona yazıyorum.
Çocuk sussun diye eline veriyoruz telefon, tablet çocuk susuyor (anne ve baba olarak çocukla ilgilenmiyoruz) büyüdüğü zaman çocuk neden bizi dinlemiyor diyoruz.
Daha sana satırlar dolusu telefon ile ilgili gereksiz bilgi yaza bilirim.
Telefon bir ihtiyaçtır, Fazlası zarar.
- burak35
- Zettabyte3

@Sinerci arkadaş gibi düşünüyorum bende. İnsanlar telefonla o kadar çok ilgileniyorlar ki, Yolda yürürken neredeyse bana çarpanlar oldu.
İnanın önlerine bile bakmıyor artık insanlar.
- sinerci
- Kilobyte1

Düşün işte senin gibi 187 cm boyundaki sistem adamını bile göremiyorlar!burak35 yazdı: 04 Eki 2024, 21:12 @Sinerci arkadaş gibi düşünüyorum bende. İnsanlar telefonla o kadar çok ilgileniyorlar ki, Yolda yürürken neredeyse bana çarpanlar oldu.
- burak35
- Zettabyte3

Aynen. milletin hayatı Telefon olmuş. Küçük bebelerin emziği bırakamadığı gibi millet telefonu bırakamıyor elinden.