Hatırlatma Programı Önerisi
- zirvedeneme
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 71 kez
Hatırlatma Programı Önerisi
Merhaba. Windows PC için bir anımsatma programı kullanıyorum ama işimi görmüyor. Örneğin: Her ayın 25'inde bana bir şey hatırlatmasını istiyorum ama ayın 25'i cumartesi ve pazara denk geliyor. Ben eğer haftasonuna denk geliyorsa bir ileri ya da bir geri tarihte hatırlatmasını istiyorum. Böyle gelişmiş bir anımsatma programı var mı?
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10125 kez
Re: Hatırlatma Programı Önerisi
Yabancı sitelere bakman lazım. Pek sanmıyorum ama inglizce olarak belki bulursun.
- mehoaga
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 3297 kez
Değerli arkadaşım;
Ben daha önce indirdiğim bir program var c# ta yapılmış ama beğenirmisin bilemem. sana linkini veriyorum. Gir bak incele. Ama üye olman gerekecek.
https://www.kodevreni.com/733-alarmc%C4%B1-v58/
dedim ya ben indirip derleyip toparladım ayrıca sistem trayda aktif olarak çalışıyor. Sadece bilgisayarın açık olacak. Sen tarihini saat bilgini ve uyarı mesajını yaz bekle gör. Benim hoşuma gitti. Aksi gibi projenin derli toplu hali yedek harddiskte kaldı eğer açtırabilirsem sana burdan son halini paylaşırım.
Ben daha önce indirdiğim bir program var c# ta yapılmış ama beğenirmisin bilemem. sana linkini veriyorum. Gir bak incele. Ama üye olman gerekecek.
dedim ya ben indirip derleyip toparladım ayrıca sistem trayda aktif olarak çalışıyor. Sadece bilgisayarın açık olacak. Sen tarihini saat bilgini ve uyarı mesajını yaz bekle gör. Benim hoşuma gitti. Aksi gibi projenin derli toplu hali yedek harddiskte kaldı eğer açtırabilirsem sana burdan son halini paylaşırım.
- zirvedeneme
- Kilobyte2

hocam benim söylediğim özellik varsa eğer indireyim ben bunu. istediğim tek şey bu aslında. Eğer yoksa da if else komutu ile sizce eklenebilir mi?mehoaga yazdı: 24 Eyl 2024, 13:04 Değerli arkadaşım;
eğer haftasonuna denk geliyorsa bir önceki cuma ya da pazartesi hatırlat.
- mehoaga
- Kilobyte4

Arkadaşım dedim ya proje benim hoşuma gitti. Ben kendime uyarladım. Bütün ayarlar senin elini altında atıyorum senin ödeme günün cts pazara denk geliyorsa kendin deki bana cuma de veya pzt dedinmi proje seni ogün ne yapacaksan yapacağın işin adıda dahil sesle ve mesajla bildiriyor dediğin saatte. Sen ne istersen onu yapıyor herşey senin elinin altında yani. :)
- zirvedeneme
- Kilobyte2

Githubdaki güncel midirmehoaga yazdı: 24 Eyl 2024, 14:30 Arkadaşım dedim ya proje benim hoşuma gitti. Ben kendime uyarladım. Bütün ayarlar senin elini altında atıyorum senin ödeme günün cts pazara denk geliyorsa kendin deki bana cuma de veya pzt dedinmi proje seni ogün ne yapacaksan yapacağın işin adıda dahil sesle ve mesajla bildiriyor dediğin saatte. Sen ne istersen onu yapıyor herşey senin elinin altında yani. :)
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10125 kez
Alarmcı programı güzele benziyor. İlk defa gördüm.
Muhtemelen öğrenci bir genç arkadaşın yaptığı program yazılımdır.
Muhtemelen öğrenci bir genç arkadaşın yaptığı program yazılımdır.
- mehoaga
- Kilobyte4

Valla o konuda bilgim yok indir bak incele. işte dedim ya ben yedek harddiskimi bir açabilsem orda son hali yüklü ve .exe liydi. Ve bilgisayarına kuruyorsun kurduktan sonra en altta sağda sistem trayda gözüküyor. Üzerine gelip sağ fare ile açıyorsun sonra dilediğini yap. İstediğin tarihe saate ayarla. Ha ayrıca ses efektleri var hangisini istersen o çalıyor. Dedim ya ben beğendim hoşuma gitti. Hani unuttuğumuz şeyler olur ya bu unutmuyor hep aktif. Senle paylaşacağımda projeye bir ulaşabilsem ne istersen emrin olur diyeceğim ama bende muzdarip kaldım. Sen bir indir dene hoşuna gitmezse tekrar görüşürüz.zirvedeneme yazdı: 24 Eyl 2024, 15:30Githubdaki güncel midirmehoaga yazdı: 24 Eyl 2024, 14:30 Arkadaşım dedim ya proje benim hoşuma gitti. Ben kendime uyarladım. Bütün ayarlar senin elini altında atıyorum senin ödeme günün cts pazara denk geliyorsa kendin deki bana cuma de veya pzt dedinmi proje seni ogün ne yapacaksan yapacağın işin adıda dahil sesle ve mesajla bildiriyor dediğin saatte. Sen ne istersen onu yapıyor herşey senin elinin altında yani. :)
Not: Şu kodlama olayına girdim girdimde c# bilgim yoktu video baka baka bende öğrendim yaş kaç 61.