Word yada Pdf dosyasını tıkladığımda her seferinde farklı program açıyor

Cep telefonlarıyla ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

Word yada Pdf dosyasını tıkladığımda her seferinde farklı program açıyor

Mesaj gönderen Email Bot »

Benim aşağıdaki linktekine benzer bir sorunum var
https://www.sordum.net/63628/android-te ... kapatilir/
Bilgisayar tamircisiyim ve telefonumda çok fazla program var bir word yada pdf dosyası acacakken bir program önermesi diyelim acrobat ikonu yanında diğer yazması gerekirken inidirdiğim word yada pdf dosyasını tıkladığımda her seferinde farklı program açıyor ilk tıklıyor instagram devreye giriyor kapatıyorum tekrar açacak oluyorum bu sefer travelmate programı devreye gidiyor kapatıyor tekrar açmak için tıklıyorum bu sefer başka farklı program devreye giriyor ama asla dosyayı tıklama ile açamıyorum illa word yada pdf açma programının içine gidip dosya aç demem gerekiyor telefona format atmadan program önermesini nasıl eski haline alabilirim güvenlik güncellemsi aldıktan sonra böyle oldu.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 928 kez

Re: Word yada Pdf dosyasını tıkladığımda her seferinde farklı program açıyor

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ya birlikte aç dediğinizde istediğiniz programı bir kere tıklayıp açmadan her zaman aç dediğiniz zaman mesela o programı açar ya da telefonunuzda virüs olabilir etkili bir android antivirüs programıyla telefonunuzu denetleyin çünkü her seferinde tıkladığınızda farklı bir uygulamayı açıyorsa ya telefonunuzda uygulama karmaşası vardır, telefon uygulamaları karıştırıyordur ya da telefon bir şekilde biri tarafından yönlendiriliyordur telefonunuza virüs olabilir bir kontrol edin derim, ben hiç öyle bir sorun yaşamadım, hangi uygulamayı her zamana aç a tıklarsam direkt onu açar yani sorun garip geldi açıkçası ilk defa sizden duyuyorum. Umarım bir çözümünü bulursunuz