Bugüne kadar sadece 1 kez içine güncelleme entegre edilmiş Win 7 kullandım. Başkada böyle bir sistem kullanmadım.
Böyle kullanmamın sebebi o zamanlar laptopu yeni almıştım. Haliyle internetide yeni bağlatmıştım. İnternet hızı çok düşüktü. 4 yada 8 Mb tı sanırım.
O yüzden böyle güncelleme entegreli kullandım bi kere. Sorunda pek yaşamadım.
Güncelleme yapmak istediğimde 80072EFE hatası alıyorum - Çözüldü
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Re: Güncelleme yapmak istediğimde 80072EFE hatası alıyorum - Çözüldü
Güncelleme entegreli sistemde sorun olmaz da modifiye ederlerse sorun yaşanır genelde ben de zamanında wrzturkey de Windows 7 güncel isolarını indirip kullanıyordum ama çok fazla yavaş kuruluyordu bu da beni kendi güncel Windows 7 sistemi yapmaya itti ve iyi ki itmiş kafam rahat, içinde trojan ya da vb zararlı var mı gizlenmiş olarak ya da hangi özelliğinde sorun vardır sorun olduğunda vs nerede sorun olduğunu çoğunlukla biliyorum bir korkum olmadan gayet rahat kullanmanın tadı bir başka oluyor.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Benim kullandığımda modifiye yoktu. Sadece güncellemeleri gömmüşler. Bu benim çok işime yaradı. Çünkü o dönemlede internet hızım çok düşüktü.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Benim sadece iki sene ev internetim oldu 2016-2018 yıllarında Türk telekomdan onda da ev duvarlarımız kalındı modem pek çekmezdi, onun dışında hiç ev interneti almadım. Ne yükledim veya indirdiysem hep cep internetiyle veya gittiğim yerlerde bulunan kayıt olunarak kullanılan yerlerden giriş yaparak yaptım. Bu yüzden ev internetine pek ihtiyaç duymadım, haklısın benim için de iyiydi özellikle wrzturkey in az sadece güncellemeli 7 sistemini indirip kullanmadım, modifiyeli iso kullanmadım fakat yaptıkları ayarlara bakayım diye bazen bilgisayara bazen de sanala kurup araştırdığım oldu ve hayatımı kolaylaştırıcı ayarları tecrübe edindim ve şu an kendim uyguluyorum ve tecrübelerimden genelde memnunum sonuçta hayat deneme ve tecrübe ile öğretiyor her şeyi insanlara.
- burak35
- Zettabyte3

Sorunsuz çalışan bi windows sürümü bulacaksın. Sonrada içine gerekebilecek güncellemeleri ekleyeceksin. Tamamdır. Ama buda uğraştırır biraz.
Ben uğraşamadığım için hazır kullanmıştım.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Ben güncellemeleri iso dosyasına ekledim kullanıyorum kafam rahatburak35 yazdı: 09 Eyl 2024, 16:28 Sorunsuz çalışan bi windows sürümü bulacaksın. Sonrada içine gerekebilecek güncellemeleri ekleyeceksin. Tamamdır. Ama buda uğraştırır biraz.
- burak35
- Zettabyte3

Güncelleme entegreli zamandan tasarruf ettirebilir tabi. Eskiden güncellemeler baya bi uzun sürerdi çünkü.