Ağ simgesine tıklayınca tepki vermiyor - Çözüldü
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
Ağ simgesine tıklayınca tepki vermiyor - Çözüldü
Windows 10 da ağ simgesine tıklayınca tepki vermiyor nasıl çözebileceğime dair bir fikriniz var mıdır (Maalesef ayarlar uygulamasında da ağ bul deyince tepki vermiyor) . Selamlar
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 15460 kez
Re: Ağ simgesine tıklayınca tepki vermiyor
Yönetici yetkilerinde çalıştırılmış bir Powershell konsolundan aşağıdaki komutları sırası ile uygulayın.
Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Get-AppxPackage Microsoft.Windows.ShellExperienceHost | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Get-AppxPackage Microsoft.Windows.ShellExperienceHost | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
İkisini ayrı not defterinde ekleyip sonuna ps1 yazıp çalıştırdım ilkinde açılıp kapandı ikincisinde bir sürü işlem uyguladı sanıyorum bir dakika falan çoğunda da kırmızı başarısız uyarısı vardı yönetici olarak çalıştırmadan önce ise fazla işlem yapmadı. Sorun gidermeyi çalıştırdım bu seferde elle başlatmaya ayarladığım cepten iki tane wifi cihazlarını otomatikman baglamaya düzeltilsin mi dedi düzelt dedim düzeltilmedi yazdı ikisinde de, önceden böyle bir sorun yoktu sonradan böyle oldu. Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemde program kurulu bile değil Maalesef çoğunlukla portable olarak kullanıyorum programları. İş formata gidecek anlaşılan çözüm için teşekkür ederim.
- burak35
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 9051 kez
İşletim sisteminde muhtemelen bozulma var. O yüzden çare format gibi. Benim 1709 da böyle bir sorun yaşanmamıştı mesela. İlginç.
- Kayserilifatih
- Petabyte2

- Teşekkür etti: 652 kez
Sorunu güncelleme yükleyince yaşamıştım update catalog sitesinden msu şeklinde güncelleme indirip ama sisteme güncelleme entegre ettiğimde bu sorunu yaşamıyordum.
- burak35
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 9051 kez
Re: Ağ simgesine tıklayınca tepki vermiyor - Çözüldü
O yüzden güncellemeleri kapatın diyorum zaten. Çünkü durduk yere sorun yaşatıyor. Yada isoya entegre etmek daha iyi olabilir.