merhaba kendi arkadaş çevremde paylaşmak için bir Windows 10 Pro Custom İSO su hazırladım. Umarım İşinize yarar. Bu çalışmada geliştirmek için bana yardımcı olursanız güzel olur. Bazı şeyler istediğim gibi yapamadım.
Download :
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Windows 10 Pro Custom
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Re: Windows 10 Pro Custom
Teşekkürler. Birilerinin işine yarayabilir. Ama dosya boyutu neden o kadar büyük? Neredeyse 11 gb. Bunu indirmek epey zaman alır.
Artı içinde hangi sürümler var acaba? Birde içinde chrome falan bazı programlar kurulu. Keşke bunlar olmasaydı.
Şahsen ben chrome u bırakalı yıllar oluyor. (daha iyisini bulduğum için) Birde en son sürüme bence gerek yok.
Ben olsam ara sürüm yapardım. Mesela 1803 1809 1903 1909 gibi. Bunlar sanırım daha iyi olurdu.
Ben mesela format atacak olursam direk 1803 kurup geçicem. Visual c paketlerinin gömülmesi iyi olmuş ama.
Onların sonradan kurulması biraz zaman alabilir. Keşke birazda ayıklansaydı sistem.
İçindeki gereksiz bileşenlerden arınsa biraz daha iyi olabilirdi sanki.
Artı içinde hangi sürümler var acaba? Birde içinde chrome falan bazı programlar kurulu. Keşke bunlar olmasaydı.
Şahsen ben chrome u bırakalı yıllar oluyor. (daha iyisini bulduğum için) Birde en son sürüme bence gerek yok.
Ben olsam ara sürüm yapardım. Mesela 1803 1809 1903 1909 gibi. Bunlar sanırım daha iyi olurdu.
Ben mesela format atacak olursam direk 1803 kurup geçicem. Visual c paketlerinin gömülmesi iyi olmuş ama.
Onların sonradan kurulması biraz zaman alabilir. Keşke birazda ayıklansaydı sistem.
İçindeki gereksiz bileşenlerden arınsa biraz daha iyi olabilirdi sanki.