Laptop Önerisi
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3929 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Re: Laptop Önerisi
İllaki attığınız 2 linkten birini alacaksanız casper almayın asus alın. Asus daha iyi. Hem bayandan olduğu için daha temiz kullanılmıştır.
Asusa ssd ram takabilirsiniz. 0 olmasını istiyorsanız fatih arkadaşın attığı msi ve lenovoyuda alabilirsiniz. Dahili gpu var harici gpu yok ama.
Bunu göz önünde bulundurun. Sanırım oyun oyanamacaktınız o yüzden sorun olmaz galiba sizin için. Yalnız cihazlar freedos.
İçine işletim sistemini siz kurup netten key alıp etkileştirmeniz lazım. Msi ve lenovo alacak olursanız satıcıya Windows 10 uyumlumu diye sorun.
Sadece Windows 11 uyumlu derlerse yine almayın. Windows 11 de sorunlar halen daha devam ediyor. Hala daha sistem rayına oturmuş değil.
Asusta ise Windows 10 un sorunusz çalışması lazım. Onuda satan bayana bi sorun 11 mi kullanıyor yoksa 10 mu diye.
Asusa ssd ram takabilirsiniz. 0 olmasını istiyorsanız fatih arkadaşın attığı msi ve lenovoyuda alabilirsiniz. Dahili gpu var harici gpu yok ama.
Bunu göz önünde bulundurun. Sanırım oyun oyanamacaktınız o yüzden sorun olmaz galiba sizin için. Yalnız cihazlar freedos.
İçine işletim sistemini siz kurup netten key alıp etkileştirmeniz lazım. Msi ve lenovo alacak olursanız satıcıya Windows 10 uyumlumu diye sorun.
Sadece Windows 11 uyumlu derlerse yine almayın. Windows 11 de sorunlar halen daha devam ediyor. Hala daha sistem rayına oturmuş değil.
Asusta ise Windows 10 un sorunusz çalışması lazım. Onuda satan bayana bi sorun 11 mi kullanıyor yoksa 10 mu diye.
Kusura bakmayın bu ara işlerim yoğun geç dönüyorum.burak35 yazdı: 08 May 2024, 14:14 İllaki attığınız 2 linkten birini alacaksanız casper almayın asus alın. Asus daha iyi. Hem bayandan olduğu için daha temiz kullanılmıştır.
Siz değerli arkadaşların düşüncelerin benim için çok kıymetli. Sıfır bilgisayar almayı mantıklı görüyorum. 2. El her türlü risk taşıyor.
Fiyat konusunu biraz daha artırıp bir liste yapıp size sunacağım. Ona görede karar veririz.
Hayırlı Sabahlar herkese...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
- root@localhost
- Gigabyte3

2.el fiyatı çok uygunsa alınır. Örnek 5.nesil 7.nesil bir makina 5.6bin tl hadi 7bintl filan. Al temizse ofis,günlük ve net işlerinde iş görür. Alınır kullanılır. Onun harici 10bin tl üzeri verilip alınmaz. Azıcık bütçe zorlanır ki en azından masraf çıkmasın. Çünkü 2.el supriz le doludur.
Tertemiz gözüken makine bile ram hatası verebiliyor. 3 gün sonra fan sesi çıkartıyor. Bizzat yakın arkadaşım uygun bir laptop aldı. Dell marka . Zamanın premium u. Açarken ben çok zorlandım. Dedim servise göster abi. Neyse fan bozuktu, ram in biri bozuktu , batarya şişmiş. 7bine yakın masraf etti. Ha güzel oldu makina ama değer mi bilmem. Tercih meselesi.
Tertemiz gözüken makine bile ram hatası verebiliyor. 3 gün sonra fan sesi çıkartıyor. Bizzat yakın arkadaşım uygun bir laptop aldı. Dell marka . Zamanın premium u. Açarken ben çok zorlandım. Dedim servise göster abi. Neyse fan bozuktu, ram in biri bozuktu , batarya şişmiş. 7bine yakın masraf etti. Ha güzel oldu makina ama değer mi bilmem. Tercih meselesi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- root@localhost
- Gigabyte3

Açmak zulüm. Fanı çıkartmak için komple söküyorsun. Anakart ve soketler her sey dahil. Böyle bir şey olamaz. Yarı yolda vaz caydim. Abime dedim elimizde kalmasın. Servise ver. Ne olur ne olmaz.
İlk ben bir inceleme yapıp uygun mu değil mi diye karar kılacaktık. Söyledim gördüklerimi yaptırdı ve kullanıyor. Riskli iş. Dikkatli olmakta fayda var. 0 tercihi her zaman iyidir.
Ha ben mesela girerim 2.ele , uğraşmayı seviyorum ama tabi kendi malımla girerim. Eş dost un cihazını yok yere zarara sokmak istemem. Içerisinde bir film kopabilir. Açarken kasa çektikleri zarar görebilir. Sende olmayan daha önce olan bir şey sana kalablir. Laptop o yüzden çok sakat.
İlk ben bir inceleme yapıp uygun mu değil mi diye karar kılacaktık. Söyledim gördüklerimi yaptırdı ve kullanıyor. Riskli iş. Dikkatli olmakta fayda var. 0 tercihi her zaman iyidir.
Ha ben mesela girerim 2.ele , uğraşmayı seviyorum ama tabi kendi malımla girerim. Eş dost un cihazını yok yere zarara sokmak istemem. Içerisinde bir film kopabilir. Açarken kasa çektikleri zarar görebilir. Sende olmayan daha önce olan bir şey sana kalablir. Laptop o yüzden çok sakat.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Laptop yaş iş. Masaüstü öyle mi ama ? Ne güzel yan yatır sök tak herşeyi. Mis gibi masaüstü.
Aslında bende düşündüğünüz fiyat aralığında bakıyorum işin doğrusu. Temiz bilgisayarlara da denk geliyorum ama genelde 10 bin TL üzeri fiyat çekince vazgeçiyorum.root@localhost yazdı: 11 May 2024, 12:21 2.el fiyatı çok uygunsa alınır. Örnek 5.nesil 7.nesil bir makina 5.6bin tl hadi 7bintl filan. Al temizse ofis,günlük ve net işlerinde iş görür. Alınır kullanılır. Onun harici 10bin tl üzeri verilip alınmaz. Azıcık bütçe zorlanır ki en azından masraf çıkmasın. Çünkü 2.el supriz le doludur.
Acele etmek istemiyorum. Aldım mı temiz bir şey olsun istiyorum.
Merhaba Değerli Arkadaşlar
Herkese Sağlıklı Mutlu Bir Gün Gilerim.
Aşağıdaki bilgisayar hakkında düşüncelerinize başvurmak istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/acer-an515- ... Techburada
https://www.epey.com/laptop/acer-nitro- ... y-00a.html
Herkese Sağlıklı Mutlu Bir Gün Gilerim.
Aşağıdaki bilgisayar hakkında düşüncelerinize başvurmak istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/acer-an515- ... Techburada
https://www.epey.com/laptop/acer-nitro- ... y-00a.html
- velociraptor
- Yottabyte4

Bence alınır derim , fiyat makul çift fan , iç dizaynı güzel , RGB Klavye , işlemcisi arızalı yeni nesillerden değil - Burada , 512 GB SSD ....