Bugüne kadar Lenovo'yu övüyordum ama şimdi sövüyorum....
Neden? Ne oldu da ayrılık rüzgarları öfkeyle geldi....?
Cevap basit.... Ölü Piksel....
Bir tane'yi bugün fark ettim....!!!! Sinirimden deliye döndüm...
Ne olacak bir tane den demeyin, eğer 6 aylık bir dizüstü bilgisayar'da bir tane bile ölü piksel çıkıyorsa o cihaz kusurlu sayılır.Üreticisi cihazı yenisi ile sorgusuz sualsiz değiştirmekle sorumludur.Normali bu ama....
Hayaller "Paris" gerçekler "Otoban"....
Levononun ölü piksel politikası da varmış, ama bu politika benim işime gelmiyor...Kahretsin böyle işin içine.....!!!
Politika'sı şöylemiş Lenovo'nun......
Hatta böyle şikayette burada var....
https://www.sikayetvar.com/lenovo-bilgi ... edilmemesi
Şikayeti dikkatlice okuyun.Adamlar kendilerini sağlama almışlar.....
Ya benim eski sistemim olan "HP Compaq Presario C700 Notebook PC (1280 x 800 px çözünürlüklü , 15,6 inç eski tip LCD Ekran, Ekran Üreticisi : Samsung) (buraya dikkat edin) >>> "16 sene sonra ekranda 2 adet siyah nokta oluşmuştu (ölü piksel)" ki bu normal'di.O zaman canım hiç sıkılmamıştı ...
Ama bu anormal.....!!!
Garantiye (Servisine) göndersem bir halt olmayacak......
Şimdi anladığınız mı?
Neden? Ne oldu da ayrılık rüzgarları öfkeyle geldi....?
Siz siz olun....
1.Lenovo ALMAYIN...
2.Alacağınız markanını mutlaka ölü piksel politikasını araştırın...
Bu makine ile bir 16 sene giderim , eğer gidemezsem , gittiği yere kadar giderim, ama bir sonra ki gaming notebook markası HP olacak....!!!! Kim ne derse desin...HP 'den şaşmayacaksın........
Adı üstünde, Çin Malı.....!!! Ben birkez kullandım Çin Malı, bir daha kullanmam....
Ram, SSD yükseltmesi yapacaktım ondan da vazgeçtim......Kusurlu cihaza para harcamayacağım gittiği kadar gitsin böyle....(resmen soğudum pc'den)