cok sevindim grcekten :D bespara etmez salaklar ordusunun yönetimindeki ne idügü belirsiz bir site , keske saglam cökerteselerdi , hatta serverlarina zarar verebilselerdi , ne insanlarla iletisimleri var nede yaptiklari isten haberleri , insallah daha cok hacklenirler , millete cektirdikleri bu iskencenin bedelini daha cok ödeyecekler , onlarin yaptigi sey hizmet falan degil , iskence.
Yapan Arkadaslarin hepsini ayri ayri kutluyorum basarilarinin devamini diliyorum , burada olsalar kendilerine seker falan ikram ederdim
Mynet bir açık ile hacklenmedi Türktelekomun dns sunucularına yapılan bir müdahale ile hacklenmis gibi gözüktü.İsin basit anlatımı su mynet.com un dosyalarına veya serverlarına bir saldırı veya bir müdahale olmadı.
Türk Telekomda çalısan kötü niyetli biri dns sunucularında mynet.com adresine gelecek ip adresini hacklenmis gözüken siteye yönlendirdi.Bu sekilde mynet.com domainini çagırdıgımızda türk telekom serverları otomatikman bizi o ip ye yönlendirdi.Bunu anlamak ise kolay Treewalk programı ile dns aldıgımdan Türk Telekom Dnslerini hiç kullanmıyorum ve buhack olayını hiç görmedim.
Ayrıca üniversite dnslerini kullanan arkadaslarımda bu hack olayını oldugu an görmediler.
Bende diyeyim mymailde 15 tane açık buldum ama kimseye vermiorum bak yayınlamayacagımda.Böyle seyler diyerek hava mı atıyorsunuz napıyorsunuz bilmiyorum ama çok komik duruyor
Madem açık var yapın imzanızı bırakın neler oluyor izleyelim ama mynette açık bulan myneti hackleyecek kadar cesur degiller sadece açık arıyorlar.Hep böyle devam
bu mynetten milletin neler cektigini bir bilsen sayin abim , gecen 5 yildir bana ait bir hesabi sorgusuz sualsiz baskalarina vermislerdi , 1 ay sonrada geri vemek zorunda kaldilar fakat sifremi degistirdiklerinden haalen giremiyorum , kisacasi her cirkeflik var , hemde millet dertlerini anlatacak bir muhatap bulamiyor, üstteki dediginiz de mantikli geldi , ama gönlüm gercek olmasindan yana :D