Hikvision T200N 512GB Portable SSD
Hikvision T200N 512GB Portable SSD
merhabalar,
konuda bahsettiğim ürünü yakın zamanda internet üzerinden satın aldım kullanıyorum ancak hakkında detaylı bilgi edinemiyorum, bilgi edinebileceğim çeşitli kaynak veya araç yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
konuda bahsettiğim ürünü yakın zamanda internet üzerinden satın aldım kullanıyorum ancak hakkında detaylı bilgi edinemiyorum, bilgi edinebileceğim çeşitli kaynak veya araç yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3919 kez
Re: Hikvision T200N 512GB Portable SSD
nasıl bir bilgi edinmek istiyorsunuz ?
AS SSD Benchmark
CrystalDiskMark
Hddsentinel
bu tarz programları kullanarak ssd hız sağlık ve smart verilerine bakabilirsiniz. Onun harici

hepsiburada özellikleri hakkında bilgi vermiş.
https://www.hepsiburada.com/hikvision-h ... 00000ZCH1Z
AS SSD Benchmark
CrystalDiskMark
Hddsentinel
bu tarz programları kullanarak ssd hız sağlık ve smart verilerine bakabilirsiniz. Onun harici

hepsiburada özellikleri hakkında bilgi vermiş.
https://www.hepsiburada.com/hikvision-h ... 00000ZCH1Z
cevabınız için teşekkür ederim aradığım yüzeysel olmayan teknik bilgiler işlemci kontrolcü chipset vb. komponentlere ait marka model gibi detay bilgiler
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Hayırlı olsun. hikvision çok üst seviye ürünler üreten bir marka değil yalnız. Genelde ürünleri giriş veya orta seviye diyebiliriz.
Ürün hakkında detaylı bilgi alabilmek için baya bi arama yaptım yaklaşık 5 6 sayfa.
Fakat sadece arayüzü okuma yazma hızı desteklediği sistemler gibi bilgiler buldum. Chipset kontrolcü gibi bilgiler yoktu.
Ürün hakkında detaylı bilgi alabilmek için baya bi arama yaptım yaklaşık 5 6 sayfa.
Fakat sadece arayüzü okuma yazma hızı desteklediği sistemler gibi bilgiler buldum. Chipset kontrolcü gibi bilgiler yoktu.
teşekkür ediyorum bende aradım ancak bulamadım sadece youtube da üst modeli olan hikvision elite 7 nin istediğim gibi detaylı bir incelemesine denk gelebildim ama bu ürün uzun zamandır piyasada olmasına rağmen bu tarzda doyurucu bir bilgi olmaması hayret ettirdi doğrusu
- root@localhost
- Gigabyte3

Kontrolcü hepsinde sandisk dir sizi temin ederim. Wd digital içinde bile sandisk in kontrolcüsü var.
Genelde chipset üretimi sağlam firmalar yapıyor. Diğer komponentler samsung kuvvetle muhtemel.
Genelde chipset üretimi sağlam firmalar yapıyor. Diğer komponentler samsung kuvvetle muhtemel.
- burak35
- Zettabyte3

Bu tarz ürünlerde genelde yabancı sitelere bakarım. Daha ayrıntılı detaylı bilgi bulabilmek için. İlgiçn bir şekile daha fazla bilgi bulamadım.
Çokta sorun olacağını düşünmüyorum şahsen. Ama bu tarz hazır disk kutularınada pek sıcak bakmıyorum. Bir Ssd Yada Hdd alınıp,
Daha sonrada usb 3.0 disk kutusu alınırsa daha iyi olabilir gibi. Kablosu mümkün mertebe uzun olmalı tabi...
Çokta sorun olacağını düşünmüyorum şahsen. Ama bu tarz hazır disk kutularınada pek sıcak bakmıyorum. Bir Ssd Yada Hdd alınıp,
Daha sonrada usb 3.0 disk kutusu alınırsa daha iyi olabilir gibi. Kablosu mümkün mertebe uzun olmalı tabi...
dedikleriniz kuvvetle muhtemel olmakla birlikte yine benzer bir ürün incelemesinde içeriğindeki komponentlerin geçtiğimiz yıl apple dan bile üretim onayı almayı başarabilen yeni kurulmuş başarılı çinli bir markaya ait olabileceği belirtilmekte ancak amerikanın çine ambargosu sebebiyle anlaşma sağlanamadığı için firma küreselleşememiş deniyorroot@localhost yazdı: 20 May 2023, 20:52 Kontrolcü hepsinde sandisk dir sizi temin ederim. Wd digital içinde bile sandisk in kontrolcüsü var.
dediğinize katılıyorum fakat yekpare bir ürün tercih ettiğim için böyle bir seçim yaptım yoksa dediğiniz çok makul ve ileriye dönük bir seçenekburak35 yazdı: 21 May 2023, 05:13 Bu tarz ürünlerde genelde yabancı sitelere bakarım. Daha ayrıntılı detaylı bilgi bulabilmek için. İlgiçn bir şekile daha fazla bilgi bulamadım.
- root@localhost
- Gigabyte3

Ben şu kanaat dayım; bu tarz bir ürün alacaksam sizin ki gibi komple bir ürün olmalı örneğin wd portable diskleri var , diğer markaların da var. Çünkü onlar bizden daha iyi düşünüp, daha fazla test yapıp disk ile bilgisayar bağlantısında kullanılan ara elemanı (kutuyu) daha uyumlu seçebilirler.
yakın bir zamanda tüm veri ve fotoğraflarımı yedeklemek için şu tarz bir disk alacağım.
https://www.hepsiburada.com/wd-elements ... 00000XSF5N
yakın bir zamanda tüm veri ve fotoğraflarımı yedeklemek için şu tarz bir disk alacağım.
https://www.hepsiburada.com/wd-elements ... 00000XSF5N
- burak35
- Zettabyte3

Ucuza geldiyse alınabilir tabi. Ama onun haricinde söylediğim gibi tercih etmezdim ben olsam. Bana hediye gelen eski bir wd 320 lik disk vardı.astro yazdı: 21 May 2023, 11:30dediğinize katılıyorum fakat yekpare bir ürün tercih ettiğim için böyle bir seçim yaptım yoksa dediğiniz çok makul ve ileriye dönük bir seçenekburak35 yazdı: 21 May 2023, 05:13 Bu tarz ürünlerde genelde yabancı sitelere bakarım. Daha ayrıntılı detaylı bilgi bulabilmek için. İlgiçn bir şekile daha fazla bilgi bulamadım.
Hiper adında bir disk kutusuna konulmuş. Disk kutusu bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başladı. Markayı araştırdım çok kötü olduğunu söylemiş herkes.
Sonra laptopa bağladığımda laptopumu kapattırdığını gördüm. En sonunda zorlayıp içini açıp hdd yi söktüm. Sonra yanıma alıp çarşıya indim.
Bir bilgisyarcıya girip disk kutusu alıp içine taktırdım. Böylesi çok daha iyi oldu. Hem eski bozuk disk kutusundan kurtuldum. Hem Hdd yi kurtardım.
Hemde yeni aldığım disk kutusunun kablosu hiper e göre çok daha uzundu. Tabi tek sıkıntı maddi imkanım çok iyi olmadığı için ürünün 2.0 olması.
Ama yoğunda kullanmıyorum. Nadiren kullanıyorum. Aktarım hızları zaten normal. Benim anakart sata 2 destekli usb portları 2.0 destekli.
O yüzden hızlar 20 24 Mb lara kadar anca çıkabiliyor. Tabi sizlerin cihazı benimkine göre çok yeni olduğundan hızlar daha daha yüksek olması lazım.
Portable Ssd lerdeki en büyük sorun, Genelde hem kapasiteleri düşük hemde fiyatlarının fazla yüksek olması. Hal böyle olunca pek tercih edilmiyor.
Ha parası durumu imkanı olan varsa alabilir tabi.
görüşleriniz için teşekkür ederim
ben ürünü mobil kullanım amacı ile 730 liraya satın aldım ve şu anda samsung s23 ve iphone 13 cihazlarda kullanıyorum ürün gerçekten taşınabilir boyutlarda ısınma yok denecek kadar az rakiplerine görede uygun fiyatlı
ürünü 13 yıllık eski bilgisayarımda usb3 üzerinden test ettiğimde 150 mb okuma/yazma s23 cihazımda ise 300 mb okuma/yazma hızlarını gördüm iphone 13 cihazımda ise henüz test etmedim ama yine benzer hızı göreceğime eminim
bu ürün hakkında detaylı bilgi edinemesemde riske girerek satın aldım ve beni en çok şaşırtan yanı cihazın okuma/yazma hızının istikrarlı bir şekilde birbirine çok yakın olması oldu
ben ürünü mobil kullanım amacı ile 730 liraya satın aldım ve şu anda samsung s23 ve iphone 13 cihazlarda kullanıyorum ürün gerçekten taşınabilir boyutlarda ısınma yok denecek kadar az rakiplerine görede uygun fiyatlı
ürünü 13 yıllık eski bilgisayarımda usb3 üzerinden test ettiğimde 150 mb okuma/yazma s23 cihazımda ise 300 mb okuma/yazma hızlarını gördüm iphone 13 cihazımda ise henüz test etmedim ama yine benzer hızı göreceğime eminim
bu ürün hakkında detaylı bilgi edinemesemde riske girerek satın aldım ve beni en çok şaşırtan yanı cihazın okuma/yazma hızının istikrarlı bir şekilde birbirine çok yakın olması oldu