Japonların malları sağlamdır.Gözünüz "Zombi" görsün.Yaşayan efsane.....

Uçurumun kenarında gözümüzk kapalı, ince bir ip üzerinde yürümekteyiz.Endişelenme bu durum 3 yıldır böyle...Ben bu diskle 16 yıl notebook kullandım (eski sistemin, diski idi, yeni sistem alınca bunu harici disk kutusuna aldım, 6 ay sonra yeni donanımın diskini harici kutuya aldım mı bunu emekliye ayıracağım)root@localhost yazdı: 05 May 2023, 22:24 gittigidiyor abi ramak kalmış. verilerini yedekle. bir anda yok olabilir.

Bu halde 100 bin saati bulursa Gines'e başvuruda bulunmayı düşünüyorum...root@localhost yazdı: 05 May 2023, 22:24 gittigidiyor abi ramak kalmış. verilerini yedekle. bir anda yok olabilir.

https://www.yazilimadasi.com/viewtopic.php?t=144April yazdı: 06 May 2023, 13:30 Resim nasıl koyuluyor bilemediğim için yazdım, benim diskin çalışma süresi 24343 saat olmuş.

Bu zombi'deki verinin, yedeğinin yedeği var, bundan dolayı umursamıyorum.Artık bu zombi, bende bunun üzerinde, kaçık Nazi Doktorları gibi deneyler yapıyorum ara ara....burak35 yazdı: 06 May 2023, 16:15 Harbiden zombi bir disk olmuş artık. Benimkide 51 bin saati geçince korkup değiştirdim.
Böyle çok uzun süre çalışan disklerde Önemli veri saklamanızı pek önermem. Yapabilirseniz değiştirmeye bakın. Fiyatlar bazen düşüyor.
150 200 Tl lere kadar bile Hdd bulabilirsiniz.