Mevcut işletim sistemi sürümünüzü değiştirmek istiyorsanız, doğrudan işletim sistemi kitaplığında bazı seçenekleriniz vardır. Ancak bu kitaplık bazen sınırlı gelebilir ve işletim sisteminde gerçek ve somut değişiklikler yapma konusunda ciddiyseniz, bunu yapmanıza izin verecek ek bir uygulama düşünmeniz gerekir.
Bu tür uygulamalardan en iyilerinden biri Winaero Tweaker'dır . Çok fazla bilgi ve çabaya ihtiyaç duymadan işletim sisteminde büyük ölçekli değişiklikler yapmanızı sağlar. Kullanabileceğiniz tüm özelliklere tek bir yerde sahipsiniz.
İşletim sisteminizin görünümünde ve verdiği histe gerçek değişiklikler yapmak istiyorsanız bu uygulama harika bir kaynak olabilir.
Kullanımı kolay
Bu uygulamayla ilgili en iyi şeylerden biri, kullanımının ne kadar kolay olduğudur. Sezgisel kullanıcı arabirimi, çok fazla çaba sarf etmeden işletim sisteminizin görünümünde ve verdiği histe büyük değişiklikler yapmanızı sağlar.
Bu uygulamanın tüm özelliklerine, uygulama içindeki çeşitli yapılandırmalar aracılığıyla erişebilirsiniz. İşletim sisteminin görünümünü değiştirebilir, davranışı etkileyebilir ve önyükleme ve oturum açma seçeneklerine ve özelliklerine erişebilirsiniz.
Ayrıca, içerik menüsünü kolayca doğrudan değiştirebileceğiniz içerik menüsü özelliği vardır.
İstediğiniz zaman her şeyi varsayılana sıfırlayabilirsiniz, böylece oluşturduğunuz tek bir kuruluma kapılma konusunda çok fazla endişelenmenize gerek kalmaz.
Görsel Değişiklikler Yapın
Uygulamayla yapabileceğiniz o kadar çok değişiklik var ki, bu açıklamada her şeyi ele alamayacağız. Başlangıçta, işletim sisteminizin temasını seçebilirsiniz. En popüler seçeneklerden biri, birçok kişi tarafından varsayılan olan Aero Lite temasıdır.
Görsel görünüm söz konusu olduğunda renkleri ve diğer küçük ayrıntıları da değiştirebilirsiniz.
Son Söz :
Winaero Tweaker, işletim sisteminizde büyük ölçekli değişiklikler yapmanızı sağlar. Arayüzde bir dizi küçük ve büyük değişiklik yaparak işletim sisteminizde ince ayar yapın ve bu sezgisel ve basit uygulama ile zevkinize uygun hale getirmek için davranışını etkileyin.
NOT:
Bendeki sürüm 0.19 olanı (Windows7 için) sürümü 1.40'a (Windows11 için) güncelleyeceğim.Sizin saatlerce Windows kayıt defterinden yapacağınız özelleştirmeleri bir fare tıklamasıyla yapabilen yazılımdır.
Değişiklikler öncesi
1.Kayıt defterinin yedeğini alın
2.Bir geri yükleme noktası oluşturun
Ekran Görüntüsü :

İndirme :
https://winaero.com/winaero-tweaker/#download