Burak bir ara şu 1607 yi dene. Hiç bir şey kaybetmezsin.
Sadece Defender , search engine, update kapatıcan. Birde trwe_2012 abimin reg kaydını bas ekle. Cillop. Senin 1 senelik uğraşın gibi sistem hazır. Edited by burak diyorum ben bu 1607

Kod: Tümünü seç
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
"AlwaysUnloadDLL"=dword:00000001

Eve gidince ekran görüntüsü atayım, boşta 3-4 gb ram kullanıyor 22h2 win 10 :DWindows 10 un en büyük sorunlarından biri kullanıldıkça Ram de Şişme yapması malesef.

Bende bunun yarısı 2,5GB(boşta) ....Yük altında(normal kullanım) 4,1 GB Oyun yükü altında 5,00 GBroot@localhost yazdı: 30 Nis 2023, 15:48Eve gidince ekran görüntüsü atayım, boşta 3-4 gb ram kullanıyor 22h2 win 10 :DWindows 10 un en büyük sorunlarından biri kullanıldıkça Ram de Şişme yapması malesef.
16 gb ram var, oyun tarayıcı vb açıyorum hepten uçuyor. Bol ya kullanıyor. Neyse şimdilik kullansın bakalım bir sıkıntı görmedim

Tarkan abi AlwaysUnloadDLL değeri bazı yerde AlwaysUnloadDll şeklinde yazılıyor. Bilgisayara göre bunların arasında fark yok değil mi? Bilgisayarda işe yaraması için soruyorum.velociraptor yazdı: 30 Nis 2023, 11:28 İşe yaramadığı söyleniyor , lakin denediğinde işe yarıyorsa , söylenenlere inanmamak gerekKod: Tümünü seç
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer] "AlwaysUnloadDLL"=dword:00000001

"AlwaysUnloadDll"=-
"AlwaysUnloadDll"=dword:00000001