Windows11 Update'ye Mecbur Değilsiniz; IObit Driver Booster v10.2 TR

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2758 kez

Windows11 Update'ye Mecbur Değilsiniz; IObit Driver Booster v10.2 TR

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhaba

Önce bana ait ekran görüntüleri :
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kısıtlı deden yada taş devrinden kalma internet hızı ile 1,5 günde sistemin donanım sürücüleri güncelledim.

Yazılım Açıklaması :

İobit Driver Booster 10 Key Nedir?

Iobit Driver Booster 10 Key Pro, inanılmaz derecede sevdiğim ve kullanılması gereken en müthiş programların arasında yer alır.Iobit Driver Booster 10 Key Pro aslında bir driver güncelleme programıdır.Normalde bilgisyarınıza format attığınızda bir çok problem ile karşılaşırsınız.Bunlara internet gitmesi,ses gelmemesi gibi bir çok problem eklenebilir.Bu problemlerin çıkmasına sebebiyet veren unsur driverlerdir.

Format attığınızda driverlerde haliyle silinecektir.Formattan sonra driverleri yüklemezseniz birçok problem sizi bekliyor olabilir.Hatta oyunlarda fps düşüşü bile yaşatabilir.Driver yüklemek için tonlarca internet sitesine girerek kendinize uygun driverleri aramaya koyulursunuz ama bu sizin zamanınızın boşa gitmesine neden olur.Bazen indirdiğiniz driverler yanlış olur bazıları güncel değildir derken bilgisayarınızın içine edebilirsiniz.

Bu konuda uğraşmamanızı tercih ederim.Çünkü bunları sizin için yapan koskocaman profesyonel bir yazılım var.Bu yazılımın adı Driver Booster Pro.Bu programı kullanarak bilgisayarınızda yüklü olmayan veya güncel olmayan driverleri anında tespit eder ve yükler/günceller.Üstelik bunu tek tık ile yapar.İnternet üzerinde sisteminize en uygun olan ve en güncel olan sürücüleri derler ve tek tık ile bilgisayarınıza yüklemeyi sağlar.Yıllardır kullandığım ve kullanmaya da devam edeceğim efsanevi programdır.

Bunu kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.Sizlere inanılmaz bir rahatlık sağlayacaktır.Üstelik driverlerinizi yedekleyip bir sonraki format atışınızda internet kullanmadan driverlerinizi yüklemenize de olanak sağlamaktadır.Driver Booster 10 Key Pro sadece bununlada sınırlı değil daha bir çok özelliği bünyesinde barındırmakta.Bilgisayarınızdan ses gelmiyorsa bu konuda da devre girerek ses sorunlarını gidermenize yardımcı oluyor.

Eğer bilgisayarınıza takılı olan herhangi bir aygıt çalışmıyorsa (fare,klavye) anında bu problemi ortadan kaldırır.Bunun yanında internetiniz çalışmıyor ve bilgisayardan kaynaklı bir problemse bunuda anında çözerek rahatlığa erişmenizi sağlıyor.Daha önce takıp çıkartmış olduğunuz aygıtların kalıntılarını temizleyerek bilgisayarınızda boş alan açmanızı sağlıyor.Oyun modu ilede daha oynadığınız oyunlardan tam performans almanızı sağlayarak güzel bir oyun keyfi sunuyor.

Driver Booster 10 Key Pro Özellikleri

-Tek tık ile driverleri günceller
-Eksik olan driverleri yükler
-Aygıt hatalarını giderir
-Ses problemlerini çözer
-İnternet problemlerini ortadan kaldırır
-Aygıt kalıntılarını yok eder
-Güncel olmayan yazılımları günceller
-Sistemin detaylı bilgisini verir
-Geri yükleme noktası oluşturur
-Oyunları hızlandırır
-Sıkıntılı çözünürlüğü düzeltir

Kaynak Web Sitesi (Alıntılama kaynağı) :

Kod: Tümünü seç

https://keylerbenden.com/5-driver-booster-key.html
NOT:

Bu web sitesi, tamamen yasal geliştirici lisansları paylaşmakta olup, yabancı Giveaway sitesinin Türkiye versiyonu'dur.Öyle olmasa bunu bu forum'da nasıl babalar gibi rahat rahat forum gündemine getirebilirim ki...!!!?
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

IObit Driver Booster v10.2 TR

Bu yazılımı geliştirenlerden ve geliştirici -tanıtıcı lisans veren koderin kendisinden, Allah (c.c) razı olsun...Bu yazılımla hiç uğraşmadan kısa zamanda , yeni donanımın sürücüleri son sürüme güncelledim.Oyunlar'da ,3D uygulamalarında( örneğin AutoCAD 2004) ve interneti daha verimli kullanmaya başladım.

Ekran görüntüsü :

Sistem Özeti :
Resim
Win11 x64 Aygıt Yöneticisi
Resim
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Re: Windows11 Update'ye Mecbur Değilsiniz; IObit Driver Booster v10.2 TR

Az önce bunu da kurdum mekanik hdd'ye...

Lazım gelen yazılımlardan biri de bu...

Kod: Tümünü seç

https://keylerbenden.com/27-netlimiter-pro-full-lisans-key-sinirsiz.html
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10624 kez

Mesaj gönderen burak35 »

İyimiş. Sorun sıkıntı çıkartmıyorsa belki kullanılabilir. Yeterki sorun sıkıntı çıkartmasın.
Kullanıcı avatarı
wonder
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 181 kez

Mesaj gönderen wonder »

Üreticinin sitesinden tüm sürücülere ulaşabilirsiniz. Hatta Lenovo'da otomatik yükleme de var
Bu gibi yazılımlara gerek yok bence.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

wonder yazdı: 29 Oca 2023, 17:26 Üreticinin sitesinden tüm sürücülere ulaşabilirsiniz. Hatta Lenovo'da otomatik yükleme de var
Bu gibi yazılımlara gerek yok bence.
Oradaki sürücüler biraz eski sürüm......Bu iyi bana göre....

Eski sistemimde de DriverGenius yazılımı ile sistemi günceller ve indirilen sürücüleri yedekler daha sonra ki temiz kurulum'da yedeklediğim sürücülerden sistemi sürücüler yönünden güncellerdim bunda da aynısını takip ediyorum(alışkanlık)
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3976 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

En güncel demek bana kalırsa her zaman iyi değildir. Bende orijinal sürücü ve orj. kaynak dan yanayım. bu tip yazılımlar denenebilir , eğer elimizde sürücü yoksa kullanışlı olabilir.

Teşekkürler. İndirip arşivleyeyim. Yok yere bir bilgisayarda lazım olur.
Kullanıcı avatarı
ozgutozkan
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 164 kez

Mesaj gönderen ozgutozkan »

Benim tembellikten kullandığım bir yazılım fakat tecrübe ile sabit güvenmeyin. Her yeni sürücü iyi olacak diye bir kural yok.

Sorun yaşatıyor o nedenle son çare sürücü bulamayınca kullandığım.
1. Easydriver (Microsoft onaylı diyor sürücüleri için)
2. Driver booster.

Siz 1 makine için kullanacağınız için bunu kullanmadan önce system restore de ya yedek alın yada aomei oneclick restore ile imaj alın. Ne olur ne olmaz.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10624 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Biara diğer siteler bu program için, eski yada hatalı driver buluyor falan diyorlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim ihtiyacım olmadı hiç.
Zaten donanımlarım çok eski olduğu için, Olmayan driverıda bulamaması normal. Zaten driverlarımıda yıllar önce yedeklemiştim.

Ama benim gibi çok eski bilgisayarı olan Ve Driverları kayıp olan bazı eski donanımlı bilgisayarlar için belki işe yarayabilir diye düşünüyorum.
Mesela benim laptop tüm sürücüleri casper ın kendi sitesinde vardı 5 6 sene önce. Geçenlerde baktım driverlar yok. Adamlar kaldırmış.

Ellede güncellemekte iyi olabilir tabi. Marka model driver yazıp google da aratarak. Yada donanım kimliği ile...