Dünyanın düz olduğu iddiaları
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3920 kez
Re: Dünyanın düz olduğu iddiaları
Ben yıllardır düz olduğunu savunanlardanim. Yarın detaylı bilgi aktarımı yapicam.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Ben gezegenlere bakıyorum Yuvarlaklar ve şöyle düşünüyorum hepsi yuvarlak ise dünya düz olamaz 
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3920 kez
https://www.youtube.com/watch?v=nbf68QkbD0g
antartika ya giden amerikalı bir amiral bu işi çözmüş.
Benim kafama göre dünya kıtalarının etrafında çok ama çok uzaklarda diğer gezegenler mevcut. denizler ayırımı yapıyor. uzay filan hikaye uzaya çıktığımız palavra . Yatay olarak gidebildiğimiz kadar gidersek buzullarla etrafımız çevrili olacak. Onları aşacak gücü bulursak bizi yine denizler ve denizlerin ötesinde diğer gezegenler ( kıtalar) olacak. Fakat yasak. Evet antartica ve çevresi bazı araştırmalara açık , sivil geçişlere yasak. Oralarda ne testler yapılıyor

tam tasfir edemedim , bu çizimimi aşırı derece büyük olarak farz edin. yarım yumurta düşünün ortası sarı olan yer dünyada ki kıtalar. beyaz yer deniz. Şimdi o yarım yumurta yı bir tepside düşünün beyazın bittiği yerde buzullar. buzulların ardı su ve çok uzaklarda diğer gezegen kıtaları.
antartika ya giden amerikalı bir amiral bu işi çözmüş.
Benim kafama göre dünya kıtalarının etrafında çok ama çok uzaklarda diğer gezegenler mevcut. denizler ayırımı yapıyor. uzay filan hikaye uzaya çıktığımız palavra . Yatay olarak gidebildiğimiz kadar gidersek buzullarla etrafımız çevrili olacak. Onları aşacak gücü bulursak bizi yine denizler ve denizlerin ötesinde diğer gezegenler ( kıtalar) olacak. Fakat yasak. Evet antartica ve çevresi bazı araştırmalara açık , sivil geçişlere yasak. Oralarda ne testler yapılıyor

tam tasfir edemedim , bu çizimimi aşırı derece büyük olarak farz edin. yarım yumurta düşünün ortası sarı olan yer dünyada ki kıtalar. beyaz yer deniz. Şimdi o yarım yumurta yı bir tepside düşünün beyazın bittiği yerde buzullar. buzulların ardı su ve çok uzaklarda diğer gezegen kıtaları.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Sanmıyorum. En basitinden gece gündüz mevsimler yaz kış bir ton olay gerçekleşiyor. Dünya düz olsaydı bunlar olmazdı. :)