Windows 12.1

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3927 kez

Windows 12.1

Mesaj gönderen root@localhost »

https://www.youtube.com/watch?v=OZowHEjWn0E

Arkadaşlar bu doğru mu ? 12 böyle mi ? :mrgreen:

Galiba video yapımcısı yapmış , ama helal olsun :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
wonder
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 181 kez

Re: Windows 12.1

Mesaj gönderen wonder »

"More than a concept"
- AR 4789

Hi guys, it's me, AR 4789. In this channel, you'll see many of my concepts such as Windows, macOS, Android, and more! sometimes I also uploaded miscellaneous or random things on this channel. I don't support Russia or Ukraine but I hope they can stop the war.

Enjoy, your time on this channel and I hope you like my concepts!😊

Since 2016.
"Bir konseptten daha fazlası" - AR 4789 Merhaba arkadaşlar ben AR 4789. Bu kanalda Windows, macOS, Android ve daha birçok konseptimi göreceksiniz! bazen bu kanala çeşitli veya rastgele şeyler de yükledim. Rusya veya Ukrayna'yı desteklemiyorum ama umarım savaşı durdurabilirler. Bu kanalda iyi vakit geçirin ve umarım konseptlerimi beğenirsiniz!😊 2016'dan beri.

Kanalın açıklama kısmında konsept olduğu soylenmiş yani gerçek değil ama adam güzel konseptler yapıyor...
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10123 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Bu ve bunun gibi birkaç Sistem videosu daha önce izlemiştim. Bazı youtube kanalları bazı programlar kullanarak yapıyorlar bu windowsları.
Her ne kadar görünüm olarak fena olmasada, Beni yinede çok cezbetmedi. Aero temalı basit sade temiz arayüzlü Mis gibi Windows 7 varken,
Günümüz sistemleri makyaj yapılmış gibi geliyor bana. Önemli olan hız stabilite performans kararlılık konfor güvenlik ve özelleştirilebilirlik.
Bu eski sistemlerde az biraz vardı. Ama hintliler ne yapıp ne edip sistemleri mahvettiler. 8 8.1 hadi Windows 10 bile idare eder bir yere kadarda,
Arkadaş o Windows 11 in arayüzü nedir öyle ya ? Gözlerim kanadı resmen. Neyse kullanmak istiyen kullanabilir tabi tercih meselesi.
Microsoftun yerinde olsam Yeni sistem yapmazdım. 7 8.1 ve 10 bence günümüz için yeterlidir. 12 ye falan gerek yok. :) Ben olsam uğraşmazdım.
Kaldı ki Windows 11 bile halen daha oturmadı. Daha ne kadar böyle yaz-boz mantığıyla devam ederler bilemiyorum. (Şahsi düşüncelerim böyle)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19764 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Malesef doğru değil , sadece Wİndows 12 olsa böyle olurdu tarzı bir video

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön