Kör Olası Windows 11 Batarya Süresini Yanlış Hesaplıyor Soruna Yazılımsal Çözüm

Windows 11 ile ilgili haber, bilgi ve ipucu Paylaşım alanıdır
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2768 kez

Kör Olası Windows 11 Batarya Süresini Yanlış Hesaplıyor Soruna Yazılımsal Çözüm

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar

Windows 11 kullanmaya başladıktan sonra sorunları gün gibi aşikar olmaya başladıkça , bende sorunların çözümünde yazılımsal çözümlere yoğunlaştım .

Evet bu sorunlardan biri, kör olası Win11'in batarya de-şarj ve şarj süresini yanlış hesapladığını anladığım an oldu ve sorunu aşağıdaki yazılımı rastlantı üzere (yıllar önce arşive atmışım bir daha yüzüne bakmamışım) sonucu buldum.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :

Resim

Ekran alıntısından gördüğünüz gibi yazılımın Türkçe dil desteği de var.Yazılım zamanı doğru ölçüyor ve dolumdan hemen sonra kullanıcısını uyararak bataryanın gereksiz AC güçte( fişte takılı) kalmasını önlüyor.

Resmi Web Adresi :

Kod: Tümünü seç

https://batterycare.net/en/
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3978 kez

Re: Kör Olası Windows 11 Batarya Süresini Yanlış Hesaplıyor Soruna Yazılımsal Çözüm

Mesaj gönderen root@localhost »

Bu tarz şeyler hep oluor.

Benim laptop da vistadan win7 ye geçtiğimde bataryam da hücre yırtığı oluştu. 2 sene vistada hiç birşey olmamıştı. Yazılımsal şeyler oluyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10626 kez

Re: Kör Olası Windows 11 Batarya Süresini Yanlış Hesaplıyor Soruna Yazılımsal Çözüm

Mesaj gönderen burak35 »

Kör oası Windows 11 :-D "Deveye sormuşlar neden boynun eğri? O da demiş nerem doğru? İmkan varsa Windows 11 kullanılmamalı bence.
Hala birşeyler değişecek, Yok efendim işte düzelecek falan fıstık. Bekle dur. Tabi ne zaman adam akıllı sağlıklı bir sisteme dönüşür bilemem.
Bizim buraların tabiriyle "Daha Bi fırın ekmek yemesi lazım" Öyle diyim. :-D Ha Windows 10 çok mu iyi? Yani. Şöyle böyle. Elbette bir Win 7 olamazlar.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2768 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

root@localhost yazdı: 24 Ara 2022, 00:50 Bu tarz şeyler hep oluor.

Benim laptop da vistadan win7 ye geçtiğimde bataryam da hücre yırtığı oluştu. 2 sene vistada hiç birşey olmamıştı. Yazılımsal şeyler oluyor.
Kesinlikle haklısın Windows kullanıyorsan %1000000 haklısın hele beta Windows10/11 kullanıyorsan Allah'a emanetsin....