Yazılım, portable yapılmak yazılımın kurulum dizininden kayıt defter verilerini topluyor hedeflenen bir dizinine kaynak dosyaya olarak oluşturuyor.Böylece yazılım kurulumsuz çalıştırabiliyorsunuz.
ÖRNEK EKRAN ALINTISI :

Yazılım, portable yapılmak yazılımın kurulum dizininden kayıt defter verilerini topluyor hedeflenen bir dizinine kaynak dosyaya olarak oluşturuyor.Böylece yazılım kurulumsuz çalıştırabiliyorsunuz.

Artık sana kalmış bu durumuna yapabilecek bir yorum, haddi aşmak olur..!!!burak35 yazdı: 06 Ara 2022, 18:57 Bunuda denemek lazım. Ama vaktimde olmuyor malesef. Film izle müzik dinle maç seyret derkene bir bakıyorum, Sabah olmuş![]()

Yukarıdaki mesaja bir kaç ekleme yaptım mesajın son kısmına....(gif resimli olan mesajın sonuna)

root@localhost yazdı: 13 Ara 2022, 00:05 Maşaallah. Benim ki 5 dk gidiyor. Ups gibi. Elektrk kesilince kapatana kadar ise yarıyor:) veri kaybı olmuyor
Espiri:

root@localhost yazdı: 13 Ara 2022, 00:05 Maşaallah. Benim ki 5 dk gidiyor. Ups gibi. Elektrk kesilince kapatana kadar ise yarıyor:) veri kaybı olmuyor
Sizin sistemler yaşlanmış yaşlanmış onda öyleler , misal bendeki eski sistemin bataryası 1 saat bile dayanmıyordu....TRWE_2012 yazdı: 12 Ara 2022, 23:53Yukarıdaki mesaja bir kaç ekleme yaptım mesajın son kısmına....(gif resimli olan mesajın sonuna)

Evet geldi ...!!! Darısı sendeki Win10 Task Manager'in başına....burak35 yazdı: 13 Ara 2022, 13:32 Windows 11 görev yöneticisine donanım sıcaklığı gösterme özelliği mi gelmiş?![]()