Romanyadan bir e mail geldi fake mi anlamadım
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: Romanyadan bir e mail geldi fake mi anlamadım
Sildim e maili ve hatta pdf de sileyim
Spam olarak seçtim yahoo da spam bölümünde şuanda
teşekkürler
Spam olarak seçtim yahoo da spam bölümünde şuanda
teşekkürler
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3929 kez
her gün alıyorum bu tarz mailler. ya tutarsa diye sallıyorlar. mail adreslerimiz malum x şirketler tarafından sızdırılıyor. kanmayın. Silmekle iyi yapmışsınız.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
oltalama olduğu aleni bir şekilde ortada :) sanırım ilk defa karşılaşıyorsunuz bu tarz bir maille
acemiliğiniz ile korkmanız normal amaç balık avlamak neticede, oltaya gelmediğiniz için tebrik ederim
sağolsun TRWE_2012 gerekli tüm açıklamaları yapmış
acemiliğiniz ile korkmanız normal amaç balık avlamak neticede, oltaya gelmediğiniz için tebrik ederim
sağolsun TRWE_2012 gerekli tüm açıklamaları yapmış
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
loveme yazdı: 21 Kas 2022, 20:42 E mail adresimi nerden bulmuş, yanlış bir sayfaya mı tıkladım. Kontrol eder sinizKod: Tümünü seç
https://dosya.co/cdpnt01vy5js/A_IA_ÎN_CONSIDERARE_DE_URGENȚĂ.pdf.htmlteşekkürlerKod: Tümünü seç
https://dosya.co/eg65nxi2yuyb/Screenshot_20221121-192845_Samsung_Internet.jpg.html
Pdf de truva varmışZaman;Tarayıcı;Nesne türü;Nesne;Algılama;Eylem;Kullanıcı;Bilgi;Karma;İlk kez burada görüldü
23.11.2022 21:35:56;HTTP filtresi;dosya;https://server11.dosya.co/cgi-bin/azcl9 ... camwvrmq/A IA ÎN CONSIDERARE DE URGENȚĂ.pdf;PDF/Fraud.BJJ truva atı;bağlantı sonlandırıldı;DESKTOP-URH68VV\asus;Uygulama web'e erişmeye çalışırken bir olay görüldü: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
Dosyayı indirip açan varsa nod32 kurup taratsın
Tarayıcıda kayıtlı tüm şifrelerinizi değiştirin
- zirvedeneme
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 71 kez
net bir şekilde oltalama bu dostum. dünya üzerinde böyle bir şey olabilir mi sence? Sana e mail atıyorum. Dönüş yapmazsan kabul edeceğim :D Bu işler böyle yürümez.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Mail spam a düşmüşsse girip bakmaya gerek bile yok bence. Tıklar tıklamaz virüs falan gelebilir. Ben spam da mail görünce bakmadan silerim hep.
O yüzden dikkatli olmak lazım. Durduk yere uğraşmaya vakit kaybetmeye gerek yok.
O yüzden dikkatli olmak lazım. Durduk yere uğraşmaya vakit kaybetmeye gerek yok.