Demem o ki, bu sıralama için basit ama etkili bi çözüm var mı? Herşey türüne göre ayrılsın kısaca
Tüm diskte yani, c:/ içeriği ve tüm alt dizinler...

Selaaaaaaaamkalkan001 yazdı: 19 Ağu 2022, 19:31 Uzun zamandır aradığım değişik bi özellik mi desem bug mu desem bilemedim. Örneğin Windows da tüm dosyaları tek seferde türüne göre sıralamak istiyorum veya işte ona benzer bi kategoride... Tabi bu da beni her klasörde ayrı ayrı yapmak sinir ediyor.
Demem o ki, bu sıralama için basit ama etkili bi çözüm var mı? Herşey türüne göre ayrılsın kısaca![]()
Tüm diskte yani, c:/ içeriği ve tüm alt dizinler...

Aleyküm selam dostum, programsız olması lazım çok karmaşık gibi değil bence ama ben bilmiyorumSaffet yazdı: 19 Ağu 2022, 20:03Selaaaaaaaam![]()
İki çözüm önerim olacak ??
1-Mevcut dosyalarının gerekli tüm ayarlarını yaptıktan sonra REG kaydını alacaksın..(Çok zahmetli bir iş)
2-Bakım programlarındaki klon dosya sıralamasını kullanacaksın..( Örnek programlar=Advanced system care,boot speed )

Vallaha oldu, Allah razı olsun çok teşekkür ettim.H4NOK yazdı: 19 Ağu 2022, 23:00 istediğin klasörde tüm ayarları yap, türe göre sırala vs..
sonra aşağıdaki resimdeki butona tıklayarak tüm klasörlere uygula![]()
![]()