Sadece seçtiğim bir iki uygulama internet kullansın

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte3
Kilobyte3
Teşekkür etti: 2 kez

Sadece seçtiğim bir iki uygulama internet kullansın

Mesaj gönderen Email Bot »

Selamlar, ben Tarık. Şöyle bir uygulama arıyorum;
Sadece seçtiğim bir iki uygulamanın internet kullanmasını istiyorum. Diğerlerinin giden ve gelen ağlarını kesmek istiyorum.Bunun bazı yöntemlerini sağladım fakat stabil ve kullanışlı değil. Şöyle sağlıyorum. Sizin FAB (firewall blocker) uygulaması ile. Fakat burada exe sayısı arttıkça son derece yavaşlıyor uygulama.Şu an ise, cmd'ye istediğim klasördeki tüm .exe uzantılı dosyaları liste olarak yazdırıyorum ve cmd'den kesiyorum bağlantısını. Aşağıdaki gibi.
Bilgisayarımın ağ akışını izleyebileceğim bir uygulama var mı ?
Kolay gelsin.

netsh advfirewall firewall add rule name="adobe_app5_giden" program="C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\TokenResolverx64.exe" dir=out action=block profile=Any
netsh advfirewall firewall add rule name="adobe_app5_gelen" program="C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox\TokenResolverx64.exe" dir=in action=block profile=Any
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 295 kez

Re: Sadece seçtiğim bir iki uygulama internet kullansın

Mesaj gönderen burakhi »

Merhaba, netlimitter var internete bağlanan programların up,down limitlerini belirleyebilir sıfır yapabilirsiniz.

Birde free firewall programı var nete bağlanan tüm programları yönetebilirsiniz

https://www.evorim.com/tr/free-firewall
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2791 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Email Bot yazdı: 31 Tem 2022, 02:43 Selamlar....

Ben Tarık......

Şöyle bir uygulama arıyorum;
Sadece seçtiğim bir iki uygulamanın internet kullanmasını istiyorum. Diğerlerinin giden ve gelen ağlarını kesmek istiyorum.Bilgisayarımın ağ akışını izleyebileceğim bir uygulama var mı ?

Sorduğun sorunun cevabı aşağıdaki Windows 7 Ultimate Edition SP1 x86 İşletim Sisteminde çalıştırılan yazılım'dadır. (TinyWall)

Resim
Resim
Yukarıdaki ekran alıntısında yazılımın (açık kaynak kod) nasıl kullanılacağı 1,2,3....no'lu numaralar ile belirtilmiştir.Ekran görüntüsünde bir kırmızı bir işlem vardır. (Webroot) Bunun anlamı, kullanıcısı istediği zaman bu işleme internet gelen - giden trafiğini engellemiştir.Dileği zaman bu kısıtlamayı kadırır., demektir.
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 71 kez

Mesaj gönderen zirvedeneme »

TRWE_2012 yazdı: 31 Tem 2022, 23:54
Email Bot yazdı: 31 Tem 2022, 02:43 Selamlar....

Ben Tarık......

Şöyle bir uygulama arıyorum;
Sadece seçtiğim bir iki uygulamanın internet kullanmasını istiyorum. Diğerlerinin giden ve gelen ağlarını kesmek istiyorum.Bilgisayarımın ağ akışını izleyebileceğim bir uygulama var mı ?

Sorduğun sorunun cevabı aşağıdaki Windows 7 Ultimate Edition SP1 x86 İşletim Sisteminde çalıştırılan yazılım'dadır. (TinyWall)

Resim
Resim
Yukarıdaki ekran alıntısında yazılımın (açık kaynak kod) nasıl kullanılacağı 1,2,3....no'lu numaralar ile belirtilmiştir.Ekran görüntüsünde bir kırmızı bir işlem vardır. (Webroot) Bunun anlamı, kullanıcısı istediği zaman bu işleme internet gelen - giden trafiğini engellemiştir.Dileği zaman bu kısıtlamayı kadırır., demektir.
olması gereken bu :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
Alper1991
Byte2
Byte2
Teşekkür etti: 3 kez

Mesaj gönderen Alper1991 »

https://alternativeto.net/category/security/firewall/
Şurada birkaç alternatif var. Ben ilk sıradaki simplewall uygulamasını kullanıyorum.