Zamlı biraların fiyat listesi belli oldu

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 267 kez
İletişim:

Re: Zamlı biraların fiyat listesi belli oldu

Mesaj gönderen H4NOK »

shampuan yazdı: 14 Tem 2022, 14:52 Zannettiğiniz kadar kolay değil bu işler kafanıza göre iş yapmayın. Bende biliyoruz deyince herçekten biliyorsunuz sandım. Yakında unutmazsam bir kanal paylaşırım adam sağlam içici ama kimya mühendisi. Nasıl yapılacağını gösteriyor detayıyla. Allahım telefondan yazmak ne kadar zor.
sürekli alkol yapan bir arkadaşım var 4 senedir üretici oldu adam iyice :-D
yaparken izlerdim arada :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Çocuklar buldum
https://www.youtube.com/c/CengizDev
Üretime özel imbik yapımını falan da gösteriyor. Hatta bazı özel kazanları bizzat kendisi imal ediyor ve üniversiteler bu adamdan özel basınç kazanları, imbikler satın alıyor. Kanalına bakarsanız meraklısı için epey anlatım var. Biradır, rakıdır, kanyak mı kokteylmi emin değilim limonlu alkollü özel bir yaz içeceği falan herifin eli çok yatkın.

Limonçello dediği özel yaz içeceği, alkollü içki içmem ama bunu görünce içesim geliyor:

H4NOK ozgutozkan
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 267 kez
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

shampuan yazdı: 14 Tem 2022, 22:59 Çocuklar buldum
Cengiz Dev diye youtubeda aratır mısınız. Üretime özel imbik yapımını falan da gösteriyor. Hatta bazı özel kazanları bizzat kendisi imal ediyor ve üniversiteler bu adamdan özel basınç kazanları, imbikler satın alıyor. Kanalına bakarsanız meraklısı için epey anlatım var. Biradır, rakıdır, kanyak mı kokteylmi emin değilim limonlu alkollü özel bir yaz içeceği falan herifin eli çok yatkın.

@H4NOK @ozgutozkan
ben çok ender içerim, ayda yılda bir yani, bu haberine düzenli içicilerin sevineceğine eminim :-D
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Adam fena.
Daha önce mucit yarışmasına katılmış ama başarısız olmuştu. Az evel telefondaydım şimdi bilgisayara geçtim. Reset atmazsa kanalını az evvelki mesajıma ekleyeyim.

Ben alkol tüketmiyorum. Bana yaramıyor, iki şişe bira içince saçmalamaya başlıyorum. :-)
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

shampuan yazdı: 14 Tem 2022, 23:13 iki şişe bira içince saçmalamaya başlıyorum. :-)
2 şişe birayı soda niyetine içerim. Ama çok pahalı. Galaksi lideriyiz! 8)