Sürücülerdeki Zararlıları Temizleme Aracı ( harddisk virüs temizleme ) | CMD

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ozgutozkan
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 164 kez

Re: Sürücülerdeki Zararlıları Temizleme Aracı ( harddisk virüs temizleme ) | CMD

Mesaj gönderen ozgutozkan »

Baya baya gençken yazmışsın bunu imeshbar filan duruyor. Gerçi hala genciz. :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 267 kez
İletişim:

Re: Sürücülerdeki Zararlıları Temizleme Aracı ( harddisk virüs temizleme ) | CMD

Mesaj gönderen H4NOK »

ozgutozkan yazdı: 06 Haz 2022, 00:12 Baya baya gençken yazmışsın bunu imeshbar filan duruyor. Gerçi hala genciz. :kafasalla:
2010 yada 2012 olmalı :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2547 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

H4NOK yazdı: 05 Haz 2022, 23:58
Galiba yanlış anlaşılmaya başladık.... (zaten kaderimiz bu... neyse)

Ben böyle bir arayüz'e sahip bir yazılım kast ettim.
şimdi anladım, sadece madem okadar yeteniklisin diye giriş yapınca birden ne oluyoruz dedim :arrow:
Sen galiba , seni tiye aldığımı zannettin ama gerçek bu değildi.Bu bir hayranlık meselesi.... idi.... (kabul ediyorum bazen yada nadiren patavatsız cümle girişlerim oluyor ama sonra dan ayıyoruz (anlıyoruz) yazılan kelimenin nereye evrildiğini ama çoğunlukla geç oluyor.Üzgünüm yanlış anlaşıldığım için.
Kullanıcı avatarı
ozgutozkan
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 164 kez

Mesaj gönderen ozgutozkan »

H4NOK yazdı: 06 Haz 2022, 00:16
ozgutozkan yazdı: 06 Haz 2022, 00:12 Baya baya gençken yazmışsın bunu imeshbar filan duruyor. Gerçi hala genciz. :kafasalla:
2010 yada 2012 olmalı :kafasalla:
Birden fazla bilgisayar ile sürekli uğraşınca böyle şeyler yazmak mantıklı. Yoksa benim gibi bir kaç bilgisayar ile uğraşan biri için mantıklı değil. Şimdiki virüsler daha namert.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10129 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Autorun.inf yaklaşık 15 sene önce ilk yediğim virüstü. Kaldırmak için Combofix kullanmıştım.
Ama Combofix'de Virüsü kaldırsada, Müzik arşivimdeki Mp3'leri bozmuştu. Ve süreleri 0 dakika 0 saniye olarak görünüyordu.
En sonra sıfırdan format atmak zorunda kalmıştık arkadaşla. Gece gece hatırladım. Bir garip anılar... :-D
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Musallat exe de bir tür autorun inf virüsüydü ve tam bir baş belasıydı. Ben bu virüsü askerde karakolun bilgisayarında yemiştim. Eve geldiğimde gerçek ortaya çıktı. Video, müzik, ofis dosyası demeden tüm dosyalarımı "gizli" yapıyor, yerine kendisini koyuyor, windows ayarlarından "gizli dosyaları göster" seçeneğini aktif etmemi engelliyordu. Bu sebeple nice dosyamı uçurdum, çünkü içi boş zannederek flaşımı biçimlendiriyordum; meğer silmiyor gizliyormuş. Farkettiğimde iş işten geçmişti. Çok değerli dosyalarım gitti bu yüzden. Seninki de bundan olabilir.

Bu virüse çareyi ilk olarak NORTON antivirüs geliştirdi. 3 Aylık bedava sürümü sayesinde benden çok dualar aldı.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön