Ekranı İkiye Bölme Hatası Alıyorum
- zirvedeneme
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 71 kez
Ekranı İkiye Bölme Hatası Alıyorum
Merhaba. Normal şartlarda ekranı ikiye bölebiliyorum sorun yok ama kullandığımız programı artık uzaktan masaüstü programı ile kullanıyoruz.Program benim pc'mde açılıyor ama uzaktan bağlantı ile açılıyor. Programı sürükleyip ekranın sağ tarafına almaya çalışıyorum ama sürüklenmiyor. Bunun için ne yapabilirim?
- zirvedeneme
- Kilobyte2

- zirvedeneme
- Kilobyte2

- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2506 kez
Re: Ekranı İkiye Bölme Hatası Alıyorum
---------------------------zirvedeneme yazdı: 03 Haz 2022, 11:16 Merhaba. Normal şartlarda ekranı ikiye bölebiliyorum sorun yok ama kullandığımız programı artık uzaktan masaüstü programı ile kullanıyoruz.Program benim pc'mde açılıyor ama uzaktan bağlantı ile açılıyor. Programı sürükleyip ekranın sağ tarafına almaya çalışıyorum ama sürüklenmiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Kullandığın Sistem : Windows 10 İse.... ;
Windows 10 ekranı ikiye bölme işlemi için aşağıda yer alan adımları uygulayabilir ve ekranınızı ikiye bölebilirsiniz. İşte, adım adım ekranı iki bölme Windows 10 işletim sisteminde…
Windows 10 ekran bölme işlemi için öncelikli olarak o an kullandığınız herhangi bir programı ya da tarayıcıyı açınız.
Programı ya da internet tarayıcısını açtıktan sonra klavyenizde yer alan Windows ve sol ok tuşuna basınız.
Bu adımları tamamladıktan sonra kullanmak istediğiniz ikinci programı ya da internet tarayıcısını açınız.
Daha sonra yine klavyenizde yer alan Windows tuşuna ve sağ ok tuşuna basarak ilgili içeriği sağ tarafa konumlandırınız.
Yukarıda yer alan adımları takip ederek sizlerde bilgisayar ekranını ikiye bölme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilir ve aynı anda iki farklı programı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.
Kaynak :
Kod: Tümünü seç
https://teknobird.com- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
klasöre sağtık > özellikler > güvenlikhocam. oradaki izinleri uygun şekilde uyarlayın. Çok kullandığım bir özellik değil deneme yanılma yoluyla yapın.
- zirvedeneme
- Kilobyte2

hocam zaten bunu yapıyordum. problem şurada. uzaktanmasaüstü programını açınca bu işlev işe yaramıyor. ikiye bölmüyor.trwe yazdı: 03 Haz 2022, 14:19---------------------------zirvedeneme yazdı: 03 Haz 2022, 11:16 Merhaba. Normal şartlarda ekranı ikiye bölebiliyorum sorun yok ama kullandığımız programı artık uzaktan masaüstü programı ile kullanıyoruz.Program benim pc'mde açılıyor ama uzaktan bağlantı ile açılıyor. Programı sürükleyip ekranın sağ tarafına almaya çalışıyorum ama sürüklenmiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Windows 10 ekranı ikiye bölme işlemi için aşağıda yer alan adımları uygulayabilir ve ekranınızı ikiye bölebilirsiniz. İşte, adım adım ekranı iki bölme Windows 10 işletim sisteminde…
Windows 10 ekran bölme işlemi için öncelikli olarak o an kullandığınız herhangi bir programı ya da tarayıcıyı açınız.
Programı ya da internet tarayıcısını açtıktan sonra klavyenizde yer alan Windows ve sol ok tuşuna basınız.
Bu adımları tamamladıktan sonra kullanmak istediğiniz ikinci programı ya da internet tarayıcısını açınız.
Daha sonra yine klavyenizde yer alan Windows tuşuna ve sağ ok tuşuna basarak ilgili içeriği sağ tarafa konumlandırınız.
Yukarıda yer alan adımları takip ederek sizlerde bilgisayar ekranını ikiye bölme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilir ve aynı anda iki farklı programı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.
Kaynak :Kod: Tümünü seç
https://teknobird.com
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2506 kez
Sende çalışan windows içi hizmetin aynısı, karşı tarafta çalışmıyorsa bu sorun oluşur.Yani senden kaynaklanmıyor sorun karşı tarafzirvedeneme yazdı: 04 Haz 2022, 08:49hocam zaten bunu yapıyordum. problem şurada. uzaktanmasaüstü programını açınca bu işlev işe yaramıyor. ikiye bölmüyor.trwe yazdı: 03 Haz 2022, 14:19---------------------------zirvedeneme yazdı: 03 Haz 2022, 11:16 Merhaba. Normal şartlarda ekranı ikiye bölebiliyorum sorun yok ama kullandığımız programı artık uzaktan masaüstü programı ile kullanıyoruz.Program benim pc'mde açılıyor ama uzaktan bağlantı ile açılıyor. Programı sürükleyip ekranın sağ tarafına almaya çalışıyorum ama sürüklenmiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Kaynak :Kod: Tümünü seç
https://teknobird.com