Apple Ve Microsoftun Arkasında Hangi Firmalar Var ?

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 267 kez
İletişim:

Apple Ve Microsoftun Arkasında Hangi Firmalar Var ?

Mesaj gönderen H4NOK »

Düşündürücü Bir Video !
İzlemenizi Tavsiye Ederim..

Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Apple Ve Microsoftun Arkasında Hangi Firmalar Var ?

Mesaj gönderen shampuan »

Özür dilerim. Düşündüğümü düşündüğüm gibi söylediğim için bazen antipati topluyorum. Bu nedenle lütfen doğal okuyun.

Saçmalık. Video içeriği saçmalık. Anlatım şekli saçmalık. Kafalar 10 yıl geride kalmış, bill gatesden stiv cabstan bahsediyor. Sunucu düzeltiyor. Allah kitap peygamber edebiyatı yapıyor, "islamı kimse bitiremez" diyerek izleyiciye gaz veriyor. "bitiremezler ama içini bolşatırlar" diyor. İçi boşalan birşey bitmiş olmuyor mu? Sakalına baktım anladım zaten. Bazen önyargılı olmak iyidir. Sunucunun sahte sahte şaşırması, yalandan heeee, valla lan doğru gibi şeyler söylemesi falan, yani neresinden tutsan elinde kalıyor. Düşüncelerimizi okuyolar kısmı yüzde ellilerde, şu an oradayım. Park bulamamış da nerden bilmiş. Nerden bilecek aktif şekilde google'ın açık. Konum bilgin açık. Oradaki trafiği biliyor. Orada bir sürü "akıllı" araç var google maps ile bağlantı kuran. Parkın olmayabileceğine karar verip sen de orada olduğun için sana bildirim gönderiyor.

Düşündürücü video evet. Ama bir video nasıl bu kadar yapmacık ve boş olabilir diye düşündürüyor :-D