Netflix Z nation 4. Sezon 1. Bölüm 12.45

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19697 kez

Netflix Z nation 4. Sezon 1. Bölüm 12.45

Mesaj gönderen velociraptor »

Netflix Z nation adlı dizinin 4. Sezon 1. Bölüm 12.45 dakikasından bir kare - Bölüm, Eylül 2017 de yayınlanmış. 2014-2018 yıl arası çekimlerde sanki tüm planlarını 5 sezona dökmüşler, Her şeyi ap açık orada söylüyorlar (a$ı da dahil)

Resim

Bir anlam yüklesekmi yüklemesekmi :o
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Netflix Z nation 4. Sezon 1. Bölüm 12.45

Mesaj gönderen shampuan »

Şimdi abi, bu tür sıfırlama teorileri, 2014'den de önce vardı. Bu olayler youtube medyası sayesinde şehir efsanesine dönüştürülmeden önce, william churchward mıydı bir adamın yazdığı "kayıp kıta mu" kitabından türedi. Bu kitap şu anda kitaplığımdadır. 1920 kusurda, bu adam bir ingiliz askeriyken arkeolojiye ve eski uygarlık mitlerine merak salarak tüm dünyayı dolaşıyor ve araştırmalarını bir kitap olarak topluyor. Bak kitap şu anda bende diyorum. Atatürk, sözüm ona Türklerin de kökeninin Mu'dan geliyor olması ile ilgili notlar içerdiği için bu kitabı Türkçeye çevirterek okumuş. Kitabın üzerinde çok satsın diye reklam vardır hatta. "Atatürk'ün Türkçeye çevirtip okuduğu gizemli kitap!" diye. Bu kitapta, dünya üzerindeki insanların, En başta MU adı adında bir kıtada yaşayıp, sonra kıta bir felakete uğrayıp (felakete uğrama şekli ayrı bir komedi) kurtulabilen insanların diğer kıtalara yayılışını anlatıyor.

Bugünün bilim insanları bu olasılığı değerlendirerek adamın bahsettiği kalıntıları aradılar ama bulamadılar. Bütün bulgular, teroilerle tam ters şekilde. Öyle bir şeyin olmasının mümkün olması için elde ufak bir şeye ihtiyacımız var ama o da yok diyorlar. Örnek olarak mu kıtasının tarif edildiği yerde, çörçül midir çörçwood'mudur onun mu'dan kalma adalar olduğunu iddia ettiği adaları inceliyorlar. Adaların çöken bir kıtanın kalıntısı olmayıp, şu anda var olan kıtaların bir zamanlar parçası olduğundan eminler.

Bunun gibi birçok, eski yazarların yazdığı terane, bugün youtube gibi medyalarda ilgi çekmek için süslenip püslenip abartılıp yalan yanlış reptilianlar uzaylılar aztekler karıştırılıp derlenerek anlatılıyor...

Buraya kadar tamam mı?

Film medyasını oluşturan kişiler çok zeki insanlardır. İzleyici kitlesini, bu anlattığım şeyleri falan hep biliyolar. İnsanlarla dalga geçmek, ya da espirili mesajlar göndermek için, ki insanların video sahnelerini inceleyip birşey yakalamak için can attığını da biliyolar, bu ayrıntıları bilerek ekliyolar.

Yav anlatmaktan dilimde tüy bitti. Klavyeye abanmaktan ellerim yoruldu. Biz bu işin "bilim insanı" olmadıkça, yaptığımız yorumlar hep şehir efsanelerini beslemek olur. Büyük sıfırlama olayı da bu mu olayının internet sayesinde çok fazla kişiye yayılmasıyla beraber çok bahsedilen birşeydi yıllardır. İşte uzaylılar bizi geçmişte sıfırladı, gelecekte bir kez daha sıfırlayacak çünkü bizim uyanmamızı istemiyolar. Bababababa... Sonra o bitti bu defa mason, illüminati falan moda oldu. Ben bunları yıllarca hep adım adım takip ettim. Şimdi illüminati de uzaylı masalı gibi dalga geçilen bir konuya dönüşünce bu defa dünyadaki büyük güçler artık insanlığı sıfırlıcakmış... Öllllöhöllöööö... Bak sen. Eee? Hani uzaylılar sıfırlıcaktı? Canım bu büyük adamlar uzaylılarla işbirliği içindeymiş... Sonra o bitti, bu defa dünya ekonomisi bu kadar yükü kaldıramıyo eeee? Eeesi bir nüfus sıfırlamasına ihtiyajjj varmış. Öllllöhöllöööööööö!... Oğlum bi karar verin.

Soru-1 Kayıp kıta mu ve uzaylı reptilianlar karışımı hikayelere ne oldu?
Soru-2 Uzaylılar bizi sıfırlıcak hafızamızı silip yeniden windows10 yüklüceklerdi o ne oldu? Niye hala krekli xp kullanıyoz?
Soru-3 bilimum illüminati cart curt projelerinden bu adamlar niye vaz geçti? O zamanlar amaç farklıydı neden şimdi amaç sıfırlama oldu?
Soru-4 Nasıl amaç sıfırlama oldu? Kocaaa illüminati baronları madem geleceği iyi biliyorlardı da neden amaçları önceden dünyayı sömürüp insanları kulları yapmakken, şimdi dünyayı sıfırlamaya karar verdiler? Olacakları niye göremediler.

Cevap: Yukarıdaki film karesine bakınız ve kıkırdamamak için kendinizi zor tutunuz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Bazı şeyleri bilmemek en güzeli , Kader der geçeriz :-D ,
lakin sen tek bir mesleği hiç yapamazssın dedektiflik , Hafiyelik veya Polislik
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Aksine ben saydığın meslekleri başarıyla icra ederim. Çünkü yukarıdaki çabamdan benim "külyutmaz" olduğumu anlamalısın. :arrow:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Umarım öyledir , Hollywood filimlerinde Planlar satır aralarında açıklanır sonra uygulanır, bunun yüzlerce delili var , En basitinden terminatör filminde 11 eylül saldırılarının 9/11 yazısı ile seneler öncesinde yeralması (Birçok filimde de anlamsız şekilde 9/11 ibaresini bulabilirsin). Big Reset mevcut para sistemini sıfırlamak için kullanılır , Dünya nüfusunu azaltma projesi ise çok daha eskilere dayanıyorve yıllardır zaten devam ediyor. Reptilian Saçmalığını kim neden uydurmuş hiçbir fikrim yok , Uzaylıların bizi sıfırlayacağını ilk defa duydum, Dünyayı yöneten gücün gereksiz yiyicilere ihtiyacı kalmadı (bunu diyen Henry Kissinger dir) Onların yerine robotlar çok daha iyi olacak kararını verdiler (Yemez , içmez , Yorulmaz , Uyumaz, Çevreyi kirletmez...), Eskiden insan gücü ile yapılan işler artık yavaş yavaş robotlara ve yarı insan yarı robotlara yaptırılacak (Chip li insanlar mı demeli bilemedim), İnsan nufusu bu hızla armaya devam ederse zaten dünyayı kaçınılmaz bir son bekliyor demekki Hem finansal sistem sıfırlanmalı hemde İnsan nüfusu azaltılmalı , Covid-19 bir taşla iki kuş onlar için , gereksiz tüketici dedikleri insanlardan kurtulacaklar ve Ekonomiyi çökertecekler , Birisi kalkıp ta sakın bu virüs doğal demesin. Onca delilden sonra Doğal olma olasılığı Milyarda bir bile değil.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

"gereksiz tüketici dedikleri insanlardan kurtulacaklar"
Tamam da bu kadar insandan kurtulduklarında üretimin de duracağını ve önünde sonunda zarar edeceklerini, ayrıca yönetecek kimse kalmayacağını; yarattıkları yarı teknik insanların en ufak bir program ya da güncelleme hatasıyla komple yok olabileceğini, ve yine önünde sonunda insanlardan kurtulmaya çalışmalarının mantıksız olduğunu anlamak ya da anlatmak için,
ne yapmak lazım?..
İnsan nüfusunun artması kuvvetli insanlar için sorun değildir. Onlar yemez, içmez, yorumlmaz, çevreyi kirletmezlerse kurdukları düzen çöker be abi... Ben de bu açıdan bakıyorum olaya.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Seninle sabaha kadar sohbet edebilirim. Ama bir sonuca erişemeyiz. Çünkü her ikimiz de mantıklı ve haklıyız. Ama her ikimiz de haksızız.
Bundan iki şeyi çıkarmamız lazım.
Birincisi biz bu işin uzmanları değiliz, bu nedenle sonuca erişemeyiz.
Bu konuda birimiz haklı olsak bile, elimizde yeterli veri yok, olmayınca sadece kurgusal konulardan öteye geçemiyoruz.
Bu işleri yöneten ayarlayan kurgulayan o kuvvetliler kimse, ortaya çıkar da dürüstçe herşeyi anlatırlarsa (ne anlatacaklarını hala bilmiyoruz ben de haklı olabilirim sen de) anca öyle fikir sahibi olabiliriz.
Sadece fikir sahibi olabiliriz.
Çünkü yalan söylüyor olabilirler.
Benim tarafımı tutarsa, insanlar planlarını öğrenemesin diye yapar.
Senin tarafını tutarsa, bilinçli olarak yanlış bilginin yayılması ve insanların kendilerinden korkması işine gelir.
Bak yine sonuca erişemedik...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Dünya nüfusunu komple yoketmek istemiyorlarki , Yaşlılar vs işlerine yaramıyor (Nedense Covid-19 yaşlıları öldürüyor ama bağışıklık sistemi bile henüz oluşmamış bebekleri öldürmüyor... aşırı tuhaf oysa normal virüsler , yaşlıları , bebekleri ve çocukları ayı oranda öldürür , resmen genetik ve/veya Biyolojik silah) , kısacası şeytan ayrıntılarda gizli , tam planlarını zaten onlardan başka bilen yok, biz tahmin yürütüyoruz sadece
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Günün sonunda elde var sıfır. Peki konuya dönecek olursak,
yukarıdaki sahnede dizi yapımcıları sence, alttan alttam mesaj mı veriyooooooor, yoksa insanlar böyle şeylere ilgi duymaya başladığı için dalga mı geçiyor?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Bu soruyu ben sormuştum.
velociraptor yazdı: 07 Şub 2021, 00:52 Bir anlam yüklesekmi yüklemesekmi :o
Cevabını tartışalım diye açılmış bir konu, daha öncede yazmıştım , ben konuları açarken bu böyledir diye açmam , bazen bana göre yanlış olan şeylerde yapılmış videoları da veriyorum, amaç insanların konu hakkındaki fikirlerini öğrenmek seninkini öğrendim , sen filimlerden mesaj verilmiyor yapımcılar dalga geçiyor görüşündesin gibi görünyor yada en azından bu filimdeki bu mesaj için öyle düşünüyorusun
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Aynen :D
Film yapımcıları mesaj arayanlara göz kırpmış orada.
Şu simpsonlar falandaki olayların dahi yarısı tesadüf görünüyor. Diğer yarısı ise ilginç bulgular.
Arkaplanda neler döndüğünü, biz sade vatandaşlar bilmediğimiz sürece burada ne yazsak boş olur.
Azerbaycan-Ermenistan savaşında bile bizim bilmediğimiz çok dolaplar dönüyordu arka planda.
İha-Siha üretiyoruz ya? Aslında üretmiyoruz. Motoru, dış kaporta boyası, kamerası Kanada'dan geliyor. Bilgisayarını amerikadan alıyoruz. Bizim ürettiğimiz tek şey dış kaportası. Onu sanayide ismail usta da yapar. Ama ne internette ne tv'de hiç bunu görmüyorsun. Hepsi övüyor.
Şimdi sana soruyorum.
Ne biliyoruz?
Eğer birşey biliyorsak bu bildiklerimizi bize kim öğretti?
Eğer birşey bilmiyorsak, ordan burdan duyma bilgiyle, egemen güçlerden, koronadan falan bahsetmeye bilgimiz yeter mi?
Ancak şüphe duyabilir, teori üretebilirsin.
Sadece teori üreterek dedektif olamazsın.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Elbette , deliller şart araştırıp acaba mı diye kafa yoruyoruz
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Mesaj gönderen esatiz »

imza.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Neyin altına imza attın? :-D
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Mesaj gönderen esatiz »

profilimdeki imza abi :-D Bence her şey planlı, derin felsefe yapmışsın sen yukarıda :kafasalla: