Arkadaşlar, "Ayarlar=>Telefon Hakkında=>Depolama=>Diğer bölümünde yaklaşık 13 GB veri var ve ne yaptıysam bir türlü silemedim.
Bu konuda YouTube'de veya diğer yerlerde onlarca video izledim, bir sürü program kullandım ama bu bölümü ne yaptıysam silemedim.
Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
En son MegaByte tarafından 16 Mar 2022, 09:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Telefonum mi A3 ve diğer bölümünde romu yeni yüklememe rağmen 7 GB uygulama verisi var 13 GB normal diye düşünüyorum.
Birde bu aralar Google, Chrome gibi uygulamalara sürekli yüksek boyutlu güncellemeler gelip duruyor onların da etkisi olmuştur.
Sanırım benim telefonda storage0 ve storage1 olarak görünüyor.
Storage0 telefonun ana hafızası storage1 de microSD kart.
Storage0'ı tamamen silemem. Çünkü orada sistem yüklü.
MicroSD kart silinemiyorsa ya kartta sorun vardır ya da telefonda.
Depolama alanında Diğer ve sistem alanları tamami ile silinemez. Örneğin bahsettiğin diğer alanı bende 15 GB idi temizle işlemini yaptıktan sonra 14 gb a düştü. Temizliği hasarsız yaptı zaten senin silme yetkin yok. gereksiz olanları temizle butonuna tıklayınca sistem temizliyor.
Birinci mesajıma telefonumdaki depolama alanının resmini ekledim. Resimler, videolar, uygulamalar, apklar hepsi ayrı ayrı gözükürken, bir de diğer alanı var oradaki verileri silmek istiyorum ama maalesef bunun bir yolunu bulamadım. Bu durum takıntı haline gelmeye başladı. :D
Diğer bölümünde benim telefonumda uygulamaların verisi var, eğer bu telefonda da öyleyse onların hepsini silemezsin temizlikten sonra kalan kalacak.
Telefonda depolama alanın da var sanırım.