android 4.2.2 de youtube kullanmak

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 10 kez

android 4.2.2 de youtube kullanmak

Mesaj gönderen Alesta »

arkadaşlar merhaba

elimde samsung android 4.2.2 işletim sistemli bir tablet var ve anladığım kadarıyla artık google youtube uygulamasının desteğini çekmekle kalmamış tamamen fişini çekmiş. uygulama hiçbir şekilde açılmıyor. tablet ilk kurulduğunda youtube'un güncellenmesi lazım diyerek play store'a yönlendiriyor ama orda da öğe bulunamadı hatası ile güncelleme yapılamıyor. play store'da youtube uygulaması da bulunamıyor.

ekstra bir yazılım ile veya başka bir yolla bu talbette youtube kullanmanın bir yolu var mıdır? youtube vanced filan iş görür mü?

teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: android 4.2.2 de youtube kullanmak

Mesaj gönderen feuer »

Birkaç versiyon önceki Youtube'u kurup, güncellemeyi kapatıp deneyebilirsin.
Ama youtube internet sitesininde de çalışma prensipleri değiştiği için uygulamanın yine de güncel olması gerekebilir.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Tarayıcı üzerinden de girilemiyorsa, ki ilk kurulumda illa youtube kuracağım diyormuş, o halde rom değişimi gerekebilir. Yani işi bilen biri tarafından orjinal romu dışında bir format gerekebilir.

Daha önce mahallemizde bir ağabeyin de başına geldi. İkinci el samsung tablet almıştı. Bana sordu, ben bilemedim. Samsung XX model tablet için rom diye araştırın bence.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21773 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Şunu bir dene derim , tablete aşağıdaki Opera mini yi kur ve bunun üzerinden youtubeyi açmaya çalış
https://disk.yandex.com.tr/d/f6OgoX2cSpcwOg
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 10 kez

Mesaj gönderen Alesta »

denedim fakat uygulamanın tadını vermiyor ama durumu idare ediyor. sıkıntı bunu bir çocuğun kullanacak olması.

ama asıl sıkınt sonradan ortaya çıktı. tablet yine android sürümünden dolayı bazı oyunlara da destek vermeyi kesmiş ve yüklenemiyor. bunun bir çaresi olabilir mi? yoksa tamamen çöp olacak. android alemine yabacın olduğumdan dolayı soruyorum bu da sorulurmu demeyin ama hani win7 destek vermeyince 8/10 yüklüyoruz filan ya bu şekilde sürüm yükselterek bir çözüm var mıdır?
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Evet sürüm yükseltmelisiniz. Daha önce bir yerde görmüştüm bunu ama kaynağı hatırlamıyorum.
Şöyle oluyor, güvenlik konusunda güvenilir sitelerden uygun bir rom bulup indiriyorsunuz. Ama romu seçmeden önce elinizdeki tabletin işlemcisine ramına belleğine dikkat edin. Ram ve bellek canavarı olmayan güzel bir rom bulup bununla formatlıyorsunuz. Aslında fav listemde bunu yayınlayan siteler vardı ama bulabilir miyim bilmiyorum. @velociraptor'un bu işlerle ilgisi vardı sanki...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21773 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Cep telefonlarında oluyor ama tablet için rom çıkartan varmıdır bilemiyorum hiç duymadım
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Maalesef ben de bilmiyorum. Evet telefon içindi sanırım o. Neden tablet almamalıyız'a bir tik daha.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön