Moyea Flv Downloader

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Moyea Flv Downloader

Mesaj gönderen shampuan »

Resim

Aslında nostaljik programları yüklüyorum şu an. Bu program kurulumlu olduğu için portabıl kategorisine açmak istemedim. Olmadı nostaljik programlar başlığı da açarız uygun bir yerde.

Bu program ilk çıktığında internetten video indirmeyi hiç bilmiyorduk. Öyle zannediyorum ki youtube'da yoktu. O zaman internet alemi daha küçüktü ve "mesıncır" falan modaydı. İşte o günlerin birinde, millet daha beyaz kasa bilgisayar kullanırken, arkadaşa yeni bilgisayar alındı. Siyah kasa modası yeni başlıyor. Üzerinde XP SP-1. Eh internet de bağlandı tabii. Sıra internetten video indirmeye gelince yapamıyorduk. Bilgisayarlarını bakım için gelen bir ağabey bunu yüklemiş bilgisayara. Meğer şimdiki idman gibi çok bilinen bir programmış o yıllarda. Bilinen tek ve en iyi format .flv idi hatırlarsınız belki. Ne yaramazlıklar yapmıştık bu flv ile ilgili :-D Elimde arşiv var arşiv :lol: Ama bildiğin gara cahildik, bilmiyorduk hiçbirşey... :pckir:

Resim yüklemeye üşendim:
https://moyea-flv-downloader.en.uptodown.com/windows

Hem indirme kaynağı hem de resim, alın size.

Şimdi baktım, kaynaktaki sürümle elimdeki sürüm aynıymış. Sırf nostalji olsun, o yıllarda çok kullanılan, çok bilinen programlar elimin altında olsun isteyenler olursa, işte liste yapmanızı kolaylaştıracak bir program daha... Sanırım Limewire'da vardı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19799 kez

Re: Moyea Flv Downloader

Mesaj gönderen velociraptor »

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: Moyea Flv Downloader

Mesaj gönderen feuer »

MSN dönemleri bu iş için bir program daha vardı. Anımsayamadım.