The Matrix Resurrections

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19837 kez

Re: The Matrix Resurrections

Mesaj gönderen velociraptor »

Vaay hadi bakalım :)
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

...diyenler var.

Ki kendisi film çıkana kadar film hakkında en fazla "uzun video" ve yorum yapan, onla bunla canlı görüşme gerçekleştiren youtuber'dı. Onca animasyonlu (mavi-kırmızı hapa basarak girmeli) site, fragman, şundan bundan sonra adam filmi izliyor, çıkıyor ve bunu söylüyor. Şaka değil bu arada; sevmediği filmler için bu şekilde çok kısa video yapıyor (video çekmeye bile gerek yok anlamında).

Merak ediyorum nasıl acaba...
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

Ben spoiler yememek için düştüğü an izledim.
Nitekim bugün eski çok az kaldı mesajlarımdan birine takipleşmediğim biri gelip içeriği yazmış.
Herhalde Türkiye vizyon tarihi için beklediğimi düşünüp kötülük yapmak istedi, saat 11 de mesaj yazmasının başka bir anlamı olamaz herhalde.

Yine izlemeyenler için spoiler vermemek için dikkat ediyorum.

20 yıl önceki filmleri beklemeyin.
20 yıl sonra yaşadığınız tatlı bir nostalji olarak düşünün. (belki de bu yüzden benim için mükemmel bir deneyim oldu)
Mesela gençliğinizdeki ilk sevgilinizle şarap içmeye gitmek gibi.
Devam filmi beklemeyin.
Bu yeni bir başlangıç.
Moss 54 reeves 57 yaşında.
Animatrix de izlenirse daha iyi olur.

Warner Bross, Vaçovski Reeves Moss olmasaydı da Matrix projesi için devam kararı almış zaten, hatta bu filmde bile replik olarak bile geçiyor. (Spoiler sayılmaz) Onlar işe dahil olduğu için çok şanslıyız bence.

Tabii ki beğenmeyebilirsiniz. Beğeniler ve beklentiler kişiden kişiye değişir.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Doğrudur.
Kotam yeni başladı.
Uygun ebatta olandan seçip izleyeyim bari.

Ha unutmadan, TR altyazı var mı? benim ingilizce kulağım çok kötü ya, anlayamam şimdi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Ben Torrent indirme linkini bulamadım nedense , sayfada gezindim gezindim yok Belkide Torrent pek kullanmdığımdandır :?:
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

TR altyazı ben SubtitleEdit ile direk çevirdim, birkaç hata dışında sorunsuzdu. Altyazı sitelerine de düşmüştür.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Abi feuerin sana verdiği sayfadaki listeden sana uygun linke tıklat. Yeni bir sayfa gelince resmin üstündeki link download tor" rent linki. Arka planda yazışıyosunuzdur kolayca halledersin.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Hımm acaba Ublock reklam engelleyici var o mu blokladı :?:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Abi yok, engelleyici falan değil mausun orta tekeriyle istediğin linke bir bassana sen, yan sekmede birşey açılacak mı onu bir kontrol et.
Bak şimdi yine denedim, yeni açılan sayfada insanı gözü aşağıdaki linklere gidiyo oraya bakma sayfanın en üstünde link, altında da resim var. O en üstteki linke basar basmaz sana bir tor" rent dosyası inecek. Tarayıcın engellemiyor onu.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

DMden tarif ettim.
Bu arada dün Türkiye'de gösterime girdi. Pazartesi sabah matinesi boş olur sinemaya gidilebilir.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Tamamdır toorent dosyasını indirdim :arrow:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Feuer, Tarkan abi, diğer arkadaşlar.

Film çok güzel olmuş. Beş yıldız üzerinden beş verdim.
Kendilerini film eleştirmeni zannederek "**tan olmuş" diyenler, kendi ***larını yesinler.
Teşekkürler.

Dayanadım ilave yapıyorum.

Verdiğim videonun altındaki yorumlara baktım. Ortalama yüzde 70 gibi bir çoğunluk beğenmediğini söyleyerek gömmüşlerdi.

Bu neden oldu?

Seri'nin tutkunu olan ve kendilerine eleştirmen diyen birçok kişi, kendi youtube kanalları üzerinden insanları zehirlediler. Bu da şöyle oldu: hayallerinde yarattıkları matrix evrenini insanlara anlattılar. "Matrix evreni şöylesel bir açılımsal evren olduğu için (öyle birşey yok, sallıyor), şöyle olacağa benziyor ve büyük ihtimalle (öyle bir ihtimal yok) neo şöyle yapacak... O da ona bunu verecek... (vermedi). Matrix'de şu şu anlama geldiği için (o anlama gelmiyor) şu adlı kitaba da bol bol göndermeler olup (kitabın matrixle bir ilgisi yok) felsefik ve trigonometriksel alanların manyetik kesişimsel iz düşümsel..." şeklinde anlatılarla;

kendi kendilerine film yazdılar ve filmden bunu beklediler.
başkalarını da bu anlattıklarına inandırdılar (farketmeden insanları manipüle ettiler, zehirlemekten kastım buydu).

Ama hiçbir öngörüleri tutmadı ve biraz afalladılar. Film "***tan olmuş" dediler. Film, senin hayal gücün gibi olmak zorunda değil.

-Filmin yapım kalitesine söz atanlar olmuş: kaliteli yapımdı.
-Filmdeki oyunculukların kötü olduğu söylendi: oyunculukla alakası olmayan insanlar bunlar. Oyunculuk iyiydi.
-Morfeus'un tuvaletten çıkmasının karizmasını kötü etkilediğini söyleyenler olmuş: istediği yerden çıkar ve izledim, hayır? etkilememiş? Ama oradaki oyunculuğu biraz düşmüş kabul. Çıktıktan sonra biraz laçka oynamış. Hey yo! naber dostum yo! gibi olmuş. Devamında iyi gidiyordu.
-Waçovskilerin emekliye ayrılırken son bir vurgun yapmak peşinde oldukları söylenmiş: bu beyinsizler bu insanların bundan para kazandıklarını sanırım tam kavrayabilmiş değil. Adamlar-para kazanmak için-film-yaptılar==>senin egonu tatmin etmek için değil ya da tahminlerine uygun film yapmak için değil.
-Film devam filmi olmadığını alakasız olduğunu söyleyenler olmuş: Film gayet güzel başladı, güzel sürdü ve bitti. Önceki serilerle de son derece alakalıydı. Karakterler yaşlanmışlar ve bu onlara yakışmış. Şarap gibi yıllanmış ve daha kalite olmuşlar.
-Teknolojik bir belgeselden başka birşey olmadığı hede hödö: diğer versiyonlarda da bol bol teknoloji ve görsel efekt vardı. Bazı noktalarda acemice davranılmış, sondaki adamın çenesi yamulunca orası burası kesilince arka plandan siyah zemin üzerinde yeşil yazılar görünmesi olayı olmamış ancak film geneli kabul edilebilir seviyedeydi.

Güzel arkadaşlar güzel. Arşivlik film. İzlemeye değer.
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Mesaj gönderen esatiz »

velociraptor yazdı: 08 Eyl 2021, 22:08 MAtriiiiiiiiiiiiixxxxxxxxxxxxxxx :kafasalla:
:-D :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Az önce son 40 dakikayı yine izledim. :cry:

Müzikler, flashbackli sahneler, duygusal yoğunluk. 8)

Koyun göndermeleri de çok tanıdık geliyor bana! Neyse.... :?:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Bana sakın CATRIX sahnesini kaçırdık demeyin , Kedi videoları :yupii:

Açıkçası gözlerim Laurence Fishburne (Morpheus) u aradı , Anlam veremediğim şekilde yerine oynattıkları kişiyi yakıştıramadım. Lakin ilk 3 ünü seyrettiyseniz Tavsiye ederim. :arrow:

Laurence Fishburne'den Matrix 4 açıklaması

Resim

Laurence Fishburne, ikonik bilim-kurgu serisinin bir sonraki bölümüne katılması için hiç davet edilmemiş olmasına rağmen, The Matrix 4 hakkında aldığı tüm sorularla barışık ve filmi destekleyici cevaplar veriyor. Fishburne, orijinal Matrix üçlemesinde Morpheus olarak rol aldı. Diğer başrol oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, Matrix 4'te Neo ve Trinity rollerini yeniden canlandırırken, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson gibi oyuncular da yeniden karşımıza çıkacak. Peki, neden Fishburne yok?

BUNA VERECEK CEVABIM YOK"

Beyazperde'nin haberine göre, oyuncunun bu konuda neredeyse hiçbir fikri yok. Fisburne, kısa süre önce Matrix 4 sorularının sorulmasından bıkıp usanmadığı sorulduğunda, "İnsanların bana bunu sorması mantıklı, bu yüzden eskimiyor. Ben bir sonraki Matrix filminde değilim ve Lana Wachowski'ye nedenini sormanız gerekir çünkü buna verecek bir cevabım yok" dedi.

Kaynak:
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/lau ... BVhtPoocYA

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön