Konuyu yanlış yere açtıysam veya daha önce benzer bir konu açıldıysa sileceğim kusura bakmayın. Size bir şey danışmak istiyorum. Whynotwin11 programındaki uyumluluk sonucum resimdeki gibi. İnternette araştırınca işlemcimin desteklenen işlemciler arasında olmadığını gördüm. Belleğimde Windows 10 kurulumu var. Emin olmadan onu silip W11 iso yazdırmak istemiyorum. Bu bilgisayara Windows 11 kurmanın bir yolu var mı?
Ayrıca Windows 10 bu sonbahar iso olarak çıkacak mı?
Kesin gün vermemekle birlikte, 21h2 versiyonunun resmi sürümü ekim kasım gibi çıkması bekleniyor.
Donanım kontrolü bypass için çeşitli yöntemler var.
Kurmak istersen bu yöntemleri deneyebilirsin. reddit forumunda pentium4 bilgisayara dahi windows11 kurulduğunu gördüm.
Benimde ram miktarım yeterli değil ancak bu yöntemler ile bypass ettim.
windows 10 medyasındaki install.esd dosyasını silip yerine windows11 install.esd dosyasını koyarsan kurulum gerçekleşecektir.
DDR-3 nesil altına kurulan win10 ve 11 den hayır beklemeyin. Kuran kuruyordur. Benimkisi laf sadece.
Konuya gelince bence de kuruluyordur. Ama kesin şekilde yayınlandığı günü bekleyin derim. İyice akla kara bir ortaya çıksın, sorunlara bir şekilde bakılır.
Yazdıklarınızı okudum ve araştırdım ama cevap yazmamışım. Cevaplar için teşekkür ederim. Bir süre daha bekleyeceğim.Oyunların kaydını alıp yeni sisteme taşımak, c sürücüsündeki işe yarar dosyaları saklamakla falan uğraşmayacağım ya da en azından acele etmeyeceğim.