Yaylada Telefon ve internet alt yapısı yok
-
Mustafa_
- Byte3

- Teşekkür etti: 4 kez
Yaylada Telefon ve internet alt yapısı yok
Sayın arkadaşlar size bir sualim olacak.Ben yayla'ya bir ev yaptırıyorum.Yalnız burada telefon ve internet alt yapısı yok.Şimdi burada yani dağ başında iken internet girilen bir alet varmış.Bunun en iyisi hangi marka ,adı nedir,ne olarak arıyacam bunu.Bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim... 
Re: İnternet
O iş çok pahalıya kaçabilir sana abi.Uydu üzerinden internet temini altyapının olmadığı yerlerde çok can yakıcı olur.Bunun modemi ayrı tarifesi ayrı bir dert.Her zaman stabil bir bağlantın olmayabilir.Örnek olarak şu siteye bakabilirsin.
www.uzaynet.com.tr
Turkcell'in veya diğer operatörlerin kablosuz altyapısız diye vadettikleri donanımlar için 4.5G bağlantısı gerekiyor.
www.uzaynet.com.tr
Turkcell'in veya diğer operatörlerin kablosuz altyapısız diye vadettikleri donanımlar için 4.5G bağlantısı gerekiyor.
-
Mustafa_
- Byte3

- Teşekkür etti: 4 kez
Şhampuan kardeş yakınlarında baz istasyonu olması lazım.Çünkü büyük şehire bağladılar burayı yani mahalle oldu.Fakat telefon tam olarak çekmiyor ve cep telefonları bazı yerlerde sinyali az alıyor.Krocix arkadaşın verdiği linki inceledim sanırım öyle bir şeye yazılacağım fakat bana 1 yıllık değil aylık olarak ödenen bir kurum bulmam lazım.Nedeni ise 4 ay yazın kalıyoruz yaylada sonra şehire dönüyoruz.8 ay boşuna ücret öderim.Çünkü şehirde süper online üyeyim. Teşkkürler herkese...
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Abi o dediğin çok zor iş. Öyle bir ücret planlamasını kabul edeceklerini sanmam. Ama elektrik-su aboneliği dondurma vardı eskiden. Öyle yapılabiliyorsa öyle olur.
Linkteki çözüm de bana çok pahalı geldi ama çare yoksa yapacak birşey yok demektir.
Kolaylıklar dilerim.
Linkteki çözüm de bana çok pahalı geldi ama çare yoksa yapacak birşey yok demektir.
Kolaylıklar dilerim.
- shampuan
- Petabyte4

EDIT: Kullanıcı iletisini ilk gönderdiğinde mesajında imza kullanmamıştı. İletisi onaylandıktan sonra imazsına VPN reklamı uygulamış.HoliverC12 yazdı: 07 Eki 2021, 10:24 Are there any VPN available for Windows 11 yet, I found one or two vpn such as Ivacy vpn for windows 11
İŞLEM: Kullanıcı forumdan yasaklanmıştır.
- shampuan
- Petabyte4

Re: Yaylada Telefon ve internet alt yapısı yok
Kullanıcı yasaklanmıştır.
Teşekkürler @esatiz.
Şüphelenmedim değil ama her gelenin ne olduğunu hemen anlayamıyorsun işte.
Teşekkürler @esatiz.
Şüphelenmedim değil ama her gelenin ne olduğunu hemen anlayamıyorsun işte.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19764 kez