Blogger Hakkında Bir Soru(n)

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Blogger Hakkında Bir Soru(n)

Mesaj gönderen krocix »

Buna yarın kısmet olursa bakarım ama şunu bilmeni istiyorum şimdilik.Dizine alma işin google tarafı sitemapta senin tarafın.Yani dizine aldık diyince google senin linklerini kendi veritabanının aramalarına dahil ediyor.Sitemap adı üstünde site haritası.Sana ait olan bir odan var ve elinde bir sürü eşya var.Onları düzenleme işi ve bak google gördün mü burası benim odam demen sitemaptır.(Sitamp xml işi olduğu için bana uzak)
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Gönderdim de gabul etmiyo işte. Ben odamın adresini numarası verdim ona. 20 gün sonra mı ne Tarkan abi seni site google'da görünmüyo deyince farkettim tersliği. Google search'a gittim baktım benim indexlenen başlıklar SIFIR. "Bönim morel sofir sofir sofir". Neyse gittim her yayınladığım sayfanın sonuna sitemap xml ekledim de öyle görmeye başladı benim blogu. Yoksa şimdiye ohoooooo.

Lakin şu hintlileri yok edecek bir formül bulmak lazım. O mesele size bayağı ve aptalca geliyor olabilir ama hintliler cidden baş belası çocuklar. Vitaminsizlikten kafa basmıyor gittikleri her yerde kendi ülkelerinde yaptıkları gibi orta yere...
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

AAAHAAA!!!!!

Site haritamı yeniden gönderince keşfedilen başlık sayısı 47'ye yükseldi jujuglar!

Demek ki belli aralıklarla yeniden sitemap gönderirseeeeeeem, :?: :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Resim

Şimdi bekleyecek ve göreceğim... :?:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19891 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

shampuan yazdı: 27 Eyl 2021, 01:49Sanırım olayı biraz araştırmışsın. Peki kendi sitem olaydı bu sıkıntılar olur muydu? (Bakarsın açarım?)
Aynı sorunlar sadece bizde değil şu an yayındaki tüm sitelerde var herkes googleye okkalı küfürler sallıyor
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Sorunun bende olmadığını öğrendiğime sevindim, sorunlarım çözülmese de. Çünkü sorunu çözemediğim için kendimi (de) suçluyordum. Neredeyse bir yıldır kendi kendimi yiyorum bu dertten ötürü. Telefonla bir abi'den yardım istedim o da yıllardır bu işin içinde. Adamın dediği şeyi yukarıda belirttim, illallah ettiğini söyledi.

Benden evvel blog açmış, site kurmuş kişileri pek etkilemiyor benim anlattığım sorunlar. Ancak ben blog açtığım tarihlere yakın bazı güncellemeler ve değişiklikler getirilmiş. İşte ne olmuşsa o günlerden sonra olmuş. Şansıma bana denk geldi.

Desteğin için çok sağol.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19891 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Sendeki tamamen bir tesadüf , hatta daha geçen hafta Google Webmaster Tools verileri 1 hafta geç veriyordu, sistemsel hata yazıyordu , Herifler kafaya koymuş Google yi batıracaklar.