@krocix Ben oyuncuyum detaylara hiç sarmadım bartop olayından sonra araştırdıkça YouTube sağ olsun bolca video gönderdi oradan az çok bilgilendim
Anime filmlerinden bile haberim yoktu sağ ol

Mortal Kombat Mugen edisyonlarda easy command fatality yapabiliyorsungevv yazdı: 12 Eki 2021, 22:44 evet hazır kombolar, ölüm vuruşları tek tuşla yapılıyormuş makro yazıyorlar programlar falan ama benim işim olmaz ne anlamı kaldı o zaman
tahminimce benim anlaşılmaz çılgın oynayışım autocu turboları çileden çıkartacakveya dayak yiye yiye daha da ustalaşacağız
![]()
Jeton atıyorsun düşmeyince kasaya hafif bir yumruk atıp jetonu düşüyorsun....krocix yazdı: 12 Eki 2021, 23:24 Şöyle eski bir makina olsaydı jeton atıp oynardık beraber.İnternet üzerinden,klavye veya gampadle oynamak veya kollu sistem olsa da sarmaz ki.Yanındakine ya havanı basacaksın ya da saygını göstereceksin yenildiğinde.Sonra çıkacaksın dışarı kola çekirdek muhabbet,ardından içeri girip tekrar 1-2 el daha atacaksın...Şu hareket şöyle,şu kombo böyle diye fikir alışverişi ve taktik vereceksin...Yol parasını jetona verip 10 km eve kadar yürüyeceksin.İşte esas tat orada(Ateri salonunun önüne beyaz bir polo yanaştığında hemen anlardık."Aha Batuhan abi yeni oyun getiriyor" diye.Hey gidi günler)

ikinci seçenek olacak anlaşıldıgevv yazdı: 12 Eki 2021, 22:44 evet hazır kombolar, ölüm vuruşları tek tuşla yapılıyormuş makro yazıyorlar programlar falan ama benim işim olmaz ne anlamı kaldı o zaman
tahminimce benim anlaşılmaz çılgın oynayışım autocu turboları çileden çıkartacakveya dayak yiye yiye daha da ustalaşacağız
![]()